چرا نمی دانید؟ سرزمین مبهم اما پر از فرصتی به نام ضمیرناخودآگاه

ضمیر ناخودآگاه و هرانچه که باید از قدرت ضمیر ناخودآگاه بدانید.

زمانی که فروید از ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه صحبت کرد و یانگ آن را شکوفا کرد هیچکس فکر نمی کرد روزی خواهد آمد که این اصطلاحات روانشناسانه جدید و گنگ جایی در فرهنگ عامیانه مردم باز کند و تبدیل به موضوعی جذاب برای بحث و گفت و گو درمیان افراد جامعه شود…

با این حال این موضوع هنوز برای بسیاری افراد به خوبی شناخته شده نیست و به دلیل اینکه علم روانشناسی از اثبات ریاضی کمتر بهره می گیرد و بیشتر با موضوعات تجربی و نظری در ارتباط است، میان بسیاری از علمای این علم ! در مورد خودآگاه و ناخودآگاه (به طور کلی در مورد موضوعات روانشناختی) اختلاف نظر بسیاری وجود دارد و بعضا باهم در تناقض می باشند.

بنابراین درک این مسئله بسیار اهمیت دارد که در علم روانشناسی برخلاف اصول فیزیک نمی توان قطعیت را در آن یافت. شما در این علم نمی توانید فرمولی را پیدا کنید که همیشه کار کند و همواره مطلق باشد.

در این علم اگر چیزی نکات مثبت زیادی دارد پس حتما می توان نکات منفی هم در آن یافت.
قانون جاذبه هر چیزی را به سمت خود جذب می کند اما قانون جذب هر چیزی را به سمت خود جذب نمی کند !

همین موضوع عدم قطعیت در روان شناسی موجب شده کتاب های بی شماری در زمینه انسان شناسی و موفقیت فردی را در بازار شاهد باشیم که ممکن است برای ما مفید باشد یا به ما صدمه برساند که این امر باعث شده دیدگاههای مختلف و حتی متناقضی نسبت به یک کتاب داشته باشیم و بسادگی نتوانیم توصیه های خوب و بد را از یکدیگر تشخیص دهیم.

بنابراین این موضوع خیلی اهمیت دارد که قبل از خواندن مطلبی جدید یا شنیدن سخنی خاص قبل از اینکه آن را نفی کنیم یا تایید کنیم به آن گوش دهیم و سپس با تفکرات و معیارهای درونی خود آن را بررسی کنیم و در مورد آن قضاوت کنیم.

شاید نیاز باشد امری را که صحیح می دانیم بازنگری کنیم و آن را زیر سوال ببریم.
شاید به درستی آن را نشناخته ایم و بجای اینکه به نفعمان باشد به ما ضرر برساند.
البته که عکس این موضوع نیز صحت دارد…

 

بروس لیپتون

 

در این مقاله قصد داریم در مورد موضوع جنجال برانگیز خودآگاه و ناخودآگاه صحبت کنیم و به شما نشان دهیم چگونه بررسی این دو عامل زندگی شما را دگرگون می کند.

زمانی که به رفتارهای انسان ها توجه می کنیم متوجه می شویم که انسان ها بر اساس عاداتشان عمل می کنند و این کار را غیر ارادی و بدون استفاده از تفکر انجام می دهند.
مثلا، عادت به زیاد صحبت کردن و دیر رسیدن سر قرار ملاقات و ورزش کردن و رانندگی و کتاب خواندن و … البته از آنجا که عادت ها هم می توانند خوب باشند و هم می توانند بد باشند، پس عادت را نمی توان مفهومی بد دانست بلکه به ما کمک می کند تا با صرف کمترین زمان و انرژی بیشترین کار ممکن را انجام دهیم.

 

4 نفر دیدگاه شان را با ما در میان گذاشتید، نفر بعدی شما هستید :
  1. کاربر سوخت جت ید می‌گوید

    درود بر شما . مقاله شما را خواندم و لذت بردم . سعی میکنم فراموشش نکنم . سپاسگزارم

  2. کاربر سوخت جت ni95 می‌گوید

    pdfکتاب بیولوژی باور رو ی وب سایت قراردهید-ممنون

  3. کاربر سوخت جت n km می‌گوید

    در مورد ضمیر ناخوداگاه و تاثیر در ان تضیح بیشتری دهید مرسی

  4. کاربر سوخت جت iyan می‌گوید

    سلام
    ممنون از مقاله خوبتون.
    لطفا در این موضوع، مطالب بیشتری بذارید، مرسی.

نظرتان را ارسال کنید

دیدگاه تان را با ما در میان بگذارید...

ما به دیدگاه شما احتیاج داریم؛ پس بیایید دیدگاه و نقطه نظرات مان را با همدیگر به اشتراک بگذاریم تا یک اجتماع موفق از افکار برنده با همدیگر بسازیم.

**‌به ازای هر یک دیدگاه سازنده، یک روز اشتراک رایگان پروژه سوخت جت دریافت کنید**