اولین و مهمترین قدم برای موفقیت مالی (این مقاله دنیای مالی تان را دگرگون خواهد کرد)
اولین و مهمترین قدم برای موفقیت مالی
این مقاله دنیای مالی تان را دگرگون خواهد کرد
لطفا به مدت 2 دقیقه به سوالات زیر فکر کنید :
- اولین قدم برای موفقیت مالی در زندگی یک جوان چیست؟
- چرا بعضی کارآفرینان و متخصصان با وجود تلاشهای بسیار و زحمتهای شبانه روزی شکست می خورند؟
- آیا شما برای ثروتمند شدن آماده شده اید؟
- تفاوت ما با کارآفرینان و متخصصان موفق و ثروتمند چیست؟
- دلایل موفق نشدن و یا ثروتمند نبودن عده ای در چیست؟
- آیا شما برای ثروتمند شدن برنامه ریزی و هدف گذاری کرده اید؟
- برای موفق شدن در کارآفرینی و تخصص چه ابزاری مورد نیاز است؟
اگر می خواهید جواب این سوالها را پیدا کنید، باید ابتدا از خواندن این گفتار آغاز کنید.
به قول رابرت کیوساکی (نویسنده کتاب پرفروش پدر پولدار، پدر فقیر – از اینجا دانلود کنید) :
«علت اصلی فقر و نابسامانی مالی، ترس و جهالت است؛ نه اقتصاد و دولت و یا ثروتمندان»
این گفتار مهمترین مسئله موفقیت مالی را برایتان شفاف می سازد.
پس پیشنهاد می دهیم با وسواس بیشتری ادامه مطلب را مطالعه بفرمایید…
اگر از غالب مردم بپرسید که چه چیزی را در زندگی بیشتر از چیزهای دیگر می خواهند فکر می کنید که اکثر آنها بلافاصله چه جوابی میدهند؟ بیشتر آنها یک جواب ساده می دهند و آن هم این است که می خواهند ثروتمند شوند و یا پول بیشتری داشته باشند، هرگز نگرانی مالی نداشته باشند و امنیت اقتصادی داشته باشند.
بسیاری از مردم فکر می کنند که اگر کمی پول بیشتری داشتند تمامی مشکلاتشان حل می شد و می توانستند از زندگی لذت ببرند و رویاهایشان را محقق کنند. (این مطلب را بخوانید)
پس گام آغازین برای موفقیت مالی برای هر کس چگونگی مواجه با پول (این اصلی ترین خواسته) و رفتار و برخورد و تفکری است که با پول باید داشته باشد.
در حقـیـقـت تفاوت بین ثروتمندان با مردم کم درآمد و اقشار میانی
در تفاوت این نوع برخورد و تفکر با پول است
روانشناسان اعتقاد دارند یکی از مهم ترین دلایل به موفقیت نرسیدن بیشتر افراد در رسیدن به آرزوی ثروتمند شدن خود، این است که آن ها باورهای غلطی در مورد ثروتمند شدن دارند این افراد ثروتمندان را انسان های نابه کار می دانند و تصور می کنند راهی برای پولدار شدن نیست مگر اینکه حق کسی را ضایع کرده باشند !
این افراد در ناخودآگاه خود را به فقیر بودن تشویق می کنند؛
در حالی که به ثروتمندان رشک می ورزند چون فکر می کنند حق آنها را ضایع کرده اند از آنها متنفرند و همیشه در حسرت یک زندگی مرفه می مانند.
در حقیقت کمبودها و نقص هایی مانند پرخاشگری، احساس حقارت، دروغگویی، تنبلی و بی مسئولیتی از جمله نقص هایی هستند که انسان های ضعیف معمولاً محیط را مقصر اصلی آنها بر می شمارد.
وقتی فرد دلیل پرخاشگری خود را رفتار دیگران می داند یا زمانی که احساس حقارت و خود کم بینی خود را به تحقیر شدن از سوی اطرافیان نسبت می دهد.
در این توضیح روشن می شود
این افراد محیط را شقه شقه می کنند تا از تکه تکه شدن خودشان جلوگیری کنند !
سلام،بنده کتاب آقاي کیوساکی روخوندم وخیلی هم جالب بود ومطالب دیگری هم مطالعه کردم ولی سوال اینجاست که تاکی وتاکجابایدکتاب،مقاله،تحقیق کنیم؟تاکی تواینترنت وسایرجاهادنبال این مطالب باشیم که هموشن هم درست وبجاست،ولی این مسائل ومشکلات درلایه های مختلف جامعه وکشوررخنه کرده ازجمله نظام آموزشی کشورما.اتفاقایکی ازنظرات آقای کیوساکی هم درهمین موردبودومیگه مابه دانش آموزان درموردپول،ثروت،دارایی،چگونگی خلق پول بدون حضورفردو….هیچگونه آموزشی نمیدیم.نظام آموزشی کشورمابایددرموردشناخت پول،نبوغ مالی وآموزش خلق پول وثروت و…. تلاش کنه.
نظام آموزشی بایدتواین ضمینه بیشترکاربکنه تا اینکه خوده فردبعدازاینکه به برهه ای اززمان میرسه که براش دشوارمیشه.صحبت زیادهست ولی…. .
ازتلاش شماهم سپاسگذارم.
سلام ممنون ازینکه به خواستم توجه کردی و مطالب بیشتری راجب پول و ثروت گذاشتی ادمین عزیز بازم منتظر مطالب بیشتری در این زمینه هستم