چرا افراد عادی در همان مرحلهی اول رسیدن به هدف شکست میخورند؟ (و چطور شما از آنها نباشید)
شکست در هدف : افراد بسیاری با آرزوهای و آرمانهای بالا در این دنیا وجود دارند که مطمئنا شما هم که اینجایید یعنی جزو یکی از افراد هستید. شاید تاکنون دهها بار در راه رسیدن به هدفی در زندگیتان دست به تلاش زده باشید و بعد از مدتی میفهمید که به جایی نمیرسید.
یکی از دلایل اصلیه شکست در هدف این است :
شفاف نکردن هدف و در یک سطح باقیماندن !
که امروز میخواهیم در این باره بیشتر صحبت کنیم…
ممکن است شما در تنظیم اهدافتان مشکلی نداشته باشید و به خوبی بدانید که مقصد شما کجاست، اما برای رسیدن به هر هدفی راههای مختلفی وجود دارد به عنوان مثال، ممکن است برای رسیدن به هدف شما هزاران راه وجود داشته باشد.عکس بالا آقای کارل گوستاو یونگ یکی از بزرگترین روانشناسان میباشد که نظر ایشان را در شکست در هدف و موفقیت خواندید
بنابراین بعد از مشخص کردن اهداف باید به دنبال پیدا کردن راهکارهای مناسب برای رسیدن به هدف باشید. دراین مقاله راهکارهای مناسب برای تنظیم هدف و بهبود کارایی اعمال برای رسیدن به آن را برایتان گردآوری کردهایم :
مرحلهی اول » تنظیم هدف
اهداف بسیاری در افراد به عنوان هدف نهایی به حساب میآید، اما در بسیاری موارد، این اهداف محقق نمیشوند، این امر ناشی از عملکرد نامناسب در افراد است. یک عملکرد مناسب در رسیدن به اهداف شامل، ارزشها، شبکه همکاری، اعتقاد به خود میشود. که در زیر به اختصار در مورد هر کدام توضیح میدهیم.
» عوامل موثر در عملکرد صحیح و رسیدن به هدف:
» ارزشها
آنچه اهمیت دارد و اهداف شما را تحت تأثیر قرار میدهد ارزشهای اهداف است. هرچقدر اهداف ما ارزشهای مورد نظر ما را دنبال کنند، بیشتر به سمت آنها کشیده میشویم و با شوق و ذوق و انرژی بیشتری اهدافمان را دنبال خواهیم کرد.
پس یکی از مواردی که منجر به عدم رسیدن به موفقیت ما میشود مغایر بودن آن با ارزشهای ما است.
» شبکه همکاری
شبکه همکاری شامل افرادی است که با شما ارزشهای مشترکی دارند و در برخورد با چالشها با شما نقش مؤثری دارند. گاهی اوقات فشار همکاران میتواند منجر به موفقیت شما شود و به خاطر عدم موفقیت و یا شکست در برابر همکاران شما تلاش بیشتری از خود نشان میدهید و به دنبال راهی برای موفقیت بیشتر و عدم شکست باشید.
» 7 قانون تیم سازی برای انجام کارهای بزرگ تیمی را در این مورد بخوانید
» اعتقاد به خود
فکر کنید، چه مقدار میتوانید در سال درآمد داشته باشد، به این فکر کنید که آینده کسب و کار شما چگونه خواهد بود؟ پاسخ به این سؤالات به توانایی و میزان مهارت شما بستگی دارد، هرگز خود را دستکم نگیرید؛ البته اهداف خود را خیلی بالا قرار ندهید و تلاش کنید اهدافتان را بالاتر از آنچه توانای خود میدانید قرار دهید. به خودتان اعتماد کنید تا از محدودیتی که در آن قرار گرفتهاید رها شوید.
مرحلهی دوم » عوامل مؤثر در تحقق هدف
هنگامی که ما اهداف روشنی داریم، متوجه میشویم که برخی از عوامل بر روی اهداف ما تاثیرگذار هستند، بنابراین برای رسیدن به اهداف خود، باید عوامل جانبی را نیز در نظر بگیریم و به تأثیرات آنها را بر روی اهدافتان توجه داشته باشیم.
بهتر است برای رسیدن به موفقیت انعطاف پذیر باشید.
اگر در مسیر رسیدن به موفقیت با توجه به شرایط موجود باید تغییر مسیر دهید، از روشهای دیگر استفاده نمایید و از شرایط موجود به نفع خود استفاده کنید.
مشخص کردن مسیر رسیدن به اهدافتان بسیار تأثیرگذار است، اگر اهداف رویایی دارید باید بدانید زمان رسیدن به آن طولانی است و یک برنامه ریزی بلند مدت باید انجام دهید، توجه داشته باشید چالشهای بسیاری پیش رو دارید و ممکن است در مسیر رسیدن به آن خسته شوید، بنابراین با انتخاب اهداف کوچک در مسیر رسیدن به هدف نهایی و دریافت پاداشهای کوچک هنگام رسیدن به این اهداف به راحتی از این چالشها عبور کنید.
«متمرکز شوید، رویاهای خود را بسازید و به سمت اهداف خود قدم بردارید»
مرحلهی سوم » پیروی از رفتارها در راستای تحقق اهداف
هرگز به اهدافتان نمیرسید اگر مسیر موفقیت شما کاملاً مشخص نباشد.
با مشخص شدن مسیر هدف میتوان بر روی اهداف خود متمرکز شوید، مانند یکذره بین که نور خورشید را متمرکز میکند، اگر مسیر مشخص باشد موفقیت شما برای رسیدن به هدف حتمی است.
راهی که به شما کمک میکند تا به اهداف خود برسید ایمان به خود و پیروی از رفتارهای مشخص برای رسیدن به موفقیت است، توجه داشته باشید ممکن است در راه رسیدن به هدف دلسرد شوید یا ایمان خود را برای رسیدن به هدف از دست بدهید، در این مواقع همچنان از رفتارهای مشخص خود را برای رسیدن به هدف پیروی کنید.
در زمینه شکست در هدف و موفقیت در هدف مطالب زیر را هم بخوانید:
هرگز به اهدافتان نمیرسید مگر اینکه مسیرتان کاملا رو مشخص باشد .
صد در صد با این جمله شما مخالف هستم چون خیلی از کار آفرینان در ابتدا شروع کرده اند بعد مسیر برایشان روشن شده است کسی که گوگل را تاسیس کرد از کجا میدانست قرار است این قدر کسب و کارش بزرگ شود که دنیا را فرا بگیرد.
خیلی خلاصه وار بود … لطفا بیشتر توضیح بدید