بهترین عادات صبحگاهی بیش از 100 فرد موفق دنیا
تابحال به این موضوع فکر کرده اید که حالت روانی تان در زمان برخواستن از خواب چه تاثیر شگرفی بر کل روزتان و در ادامه کارهای آن روزتان دارد؟ همه ی ما می دانیم که چقدر بد است که در ابتدای صبح از دنده ی چپ بیدار شویم… زمانی که چشمان مان را باز کرده ایم و حالمان آنچنان خوب نیست، دچار پریشانی هستیم.
برای برخی از ما این وضعیتی موقت و زود گذر است و پس از یک دوش آب گرم یا سرد بسرعت برطرف میشود. ولی برای بسیاری از افراد این تازه ابتدای مسایل دیگر است.
طبق تحقیقات جدیدی که توسط دانشمندان حوزه ی خواب صورت گرفته و در نشریه ی Independent بریتانیا نیز بچاپ رسیده، اگر عموما از دنده ی چپ بیدار می شوید، نباید زیاد نگران باشید زیرا با احتمال بیشتری روز پر انرژی تر و شادمانه تری را نسبت به افرادیکه بصورت عادی از خواب بیدار می شوند، تجربه می کنید !
اینکه در ابتدای صبح ترشرو یا عادی باشیم تا حد زیادی به ژنتیک و رژیم غذایی مان مربوط است. پس مهمتر از اینکه چگونه و با چه وضعیتی از خواب بر میخیزیم، این است که چگونه این وضعیت را تغییر دهیم و نگذاریم یک روزمان را تلخ کند.
دکتر جوزف مورفی، نویسنده کتاب شگفت انگیز «قدرت ضمیرناخودآگاه» :
«ضمیرناخودآگاه میتواند راهی برای ممکن کردن غیرممکن ها پیدا کند… و بیشتری سرعت و قدرت را در ابتدای روز بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب دارد.
اگر در این لحظه راجع به مشکلات و بدبختی ها فکر کنید، با سرعت و قدرت آرشیوی دقیق از مشکلات و بدبختی های بیشتر به شما تحویل میدهد و اگر برعکس، رویاها و اهدافتان را به آن بسپارید، در طول روز راه حل های برای رسیدن به آنها به شما تحویل میدهد.»
موضوعی که در این مقاله بدان می پردازیم فقط به اینجا ختم نمی شود.
فرض کنید شب بسیار آرامی را پشت سر گذاشته اید و صبح با فراغت بال و چشمانی که برق میزنند از خواب بر می خیزید.
تا اینجا همه چیز بر وفق مرادتان است ولی هنوز صبحانه تان را تمام نکرده اید که مشکلی پیش بینی نشده و غیر منتظره رخ می دهد، برای مثال مطلع میشوید چکی که قرار بوده به حساب بانکی تان حواله شود موجودی ندارد و شما می مانید و چندین برنامه ای که قرار بود با همین پول انجام شان دهید، فرزندتان تان دچار استفراغ شدید است و باید او را به درمانگاه برسانید، راننده ای بی ملاحظه اتوموبیل اش را دقیقا روبه روی پارکینگ شما رها کرده است و …
همه ی این موارد از عادت های وراثتی شما گرفته تا عوامل بیرونی و غیر قابل پیش بینی، از عوامل موثر در مود (Mood) صبحگاهی هستند.
منظورمان از موود صبحگاهی، وضعیت احساسی و درونی ما درست قبل از شروع کارمان در ابتدای روز است، درست وقتی که میگید ‘امروز حسش نیست…’ یا ‘انگار امروز روزِ منه’ برخی از شما ممکن است کار اصلی تان را از ساعت 10 صبح یا حتی 2 بعد از ظهر آغاز کنید و از اینرو موود صبحگاهی شما بازه ی طولانی تری را شامل می شود.
ولی چرا عادات صبحگاهی اینچنین مهم است؟
چون تاثیر شگرفی بر موود صبحگاهی تان دارد. دلیل آن هم این است که حالت روانی و ذهنی ما در ابتدای صبح کیفیت تمام روزمان را تا لحظه ی خواب رقم میزند. اگر روزمان را با پریشانی، خشم، حالت های تدافعی و در کل رویکردهای منفی آغاز کنیم کل روزمان را خراب کرده ایم.
مهمتر اینکه اگر در کنترل این حالت روانی کوتاهی کنیم نه تنها روزها که ممکن است هفته ها یا ماه های دیگر را نیز به اوقات زجر آوری برای خود و دیگران تبدیل کنیم و کارآیی مان دچار آسیب های جدی شود.
در واقع با کنترل کردن موود صبحگاهی مان می توانیم خوبی بزرگی را در حق خودمان بجا بیاوریم. پس بیایید بیاموزیم که چگونه صبحگاهمان را فوق العاده کنیم…
در این مقاله میخواهیم 5 عادات صبحگاهی افراد موفق دنیا را با هم دیگر بررسی کنیم :
در همین زمینه، میتوانید نوشته های زیر را هم بخوانید :
- چرا برای پیشرفت بزرگ باید 4 صبح از خواب بیدار شوید؟ و از دست زامبی ها فرار کنید…
- 3 سوال جادویی که باید هر روز صبح هنگام بیدار شدن از خواب از خودتان بپرسید
- 13 کار مهمی که افراد موفق شنبه صبح ها انجام میدهند
و اگر میخواهید گوش کنید، محصول زیر از فروشگاه سوخت جت توصیه میشود :
عالی فوق العاده اس مقالات در وصف کلمات نیست خارق العاده اس
وقتی که شما صبح ها زود تر از خواب بیدار شوید احساس میکنید که از بقیه جلوتر هستید زیرا میبینید که همه در خواب هستند و شما بیدار .
برای اینکه صبح ها هم شوق بیشتری برای بیدار شدن داشته باشید، شب قبل برای فردایتان انگیزه ای تعیین کنید. ممنون از سایت خوب و کاربردی سوخت جت
خیلی عااالی بود و خیلی بهم کمک کرد من نماز صبمو که میخونم دیه نمیخوابم و بعضی وقتام حتی یک ساعت قبل اذان بیدار میشم و برای تحقق رویاهام تلاش میکنم
اخرش من که متوجه نشدم چرا باید زود بیدارشیم از خواب
برای تنظیم ساعت بیولوژیک. مغز دریافت نور در طول روز رو مبنای فعالیت میذاره و اگر به جای طول روز، شب ها فعالیت کنه راندمانش رو پایین نگه میداره چون فکر میکنه زمان خوابه و ترشح هورمون ها رو هم بر این اساس تنظیم میکنه و شما با ایجاد اختلال در برنامه هاش توانایی برنامه ریزی رو ازش خواهید گرفت که باعث افت کلی راندمان جسم میشه (چه در هضم و جذب غذا، چه در یادگیری و استفاده از حافظه و چه در حفظ سطح هوشیاری- یا خستگی مزمن و دائمی – و …)
با سلام و تشکر از شرکت در طرح هم افزایی دیدگاه ها، طبق قوانین این طرح یک روز به ازای هر کامنت هم افزایی به اشتراک سوخت جت شما اضافه میشود.
برای اینکه بری سمت اهدافت، رویاهات و… و وقتی میتونی این کار رو بکنی که اقدام کنی و تنبلی رو بزاری کنار، اولین کاری هم که میتونی بکنی اینه که صبح ها زود تر از خواب بیدار شی و برای اهدافت تلاش کنی. میتونی صبح ها ورزش یا کتاب بخونی و… ورزش خیلی میتونه توی روحیه و عملکرد ذهنت تاثیر داشته باشه
بسیار مطلب خوب و کاربردی بود. سپاس از زحمات شما
بسیار عالی بود این مقاله . انرژی گرفتم که دلم میخواد هر روز 6صبح از خواب بیدارشم
بسیار عالی بود. منم خودم زیاد سحرخیز نیستم ولی با خوندن این مقاله می خوام دیگه سعی کنم زودتر از خواب بیدارشم
in maghalehaton ke kholasei jame az teadadi afrad movafagh hastesh vaghean aliiiiie
ممنون بابت این مطلب فوق العاده پرانرژی