15 ایده کارآفرینی در روستا + معرفی مشاغل پردرآمد و پولساز
آیا به فکر کارآفرینی در روستا ، یا راه اندازی کسب و کار در روستا با سرمایه کم هستید؟ در این مقاله از سوخت جت ما به جای شما گشتیم و 12 مورد از مشاغل روستایی پردرامد را برای شما عزیزان جمع آوری کردیم.
این روزها تجارت، تنها به شهرهای بزرگ محدود نمیشود، بلکه در شهرهای کوچک و روستاها کسب و کار و تجارتهای موفق رونق گرفته است. کسب و کار در روستا شاید راحتتر از از شهر هم باشد. اگر شما در روستا ساکن هستید نیازی نیست برای اجرای ایدههای خلاقانهی خود مسافتی طولانی را طی کرده و از محل زندگی خود دور شوید و همه چیز را از صفر در شهر آغاز کنید.
میتوانید با هزینهی کمتر ایدههای خود را در روستا اجرا کنید و به درآمد برسید و همچنین با انجام این کار به اقتصاد، توسعه و پیشرفت روستای خود کمک بسیاری خواهید کرد.
[bs-quote quote=”برای موفق شدن،باید قلب خود را در کسب و کارت و کسب و کار خود را در قلبت داشته باشی” style=”default” align=”center” author_name=”توماس واتسون” author_job=”کارآفرین و بیزینسمن آمریکایی” author_avatar=”https://sookhtejet.com/wp-content/uploads/2019/10/توماس-واتسون.jpg” author_link=”https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3_%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B3%D9%88%D9%86″][/bs-quote]
مشاغل روستایی پردرامد
1 » فروشگاه موبایل و لوازم جانبی
این روزها تلفنهای همراه در همه جا پیدا میشود و کمتر کسی است که با موبایل و لوازم جانبی آن بیگانه باشد.شما میتوانید در روستای خود فروشگاه موبایل و لوازم جانبی تأسیس کنید. با این کار در هزینه رفت و آمد روستاییان نیز تأثیر مثبت بگذارید.
میتوانید تعمیرات تخصصی موبایل انجام داده، میتوانید با تبلیغات به سایر روستاها خدمات ارائه دهید چه در زمینه خرید و فروش و چه در زمینه تعمیرات موبایل. اینگونه به توسعه ارتباطات روستا نیز کمک خواهید کرد. وقتی سرمایه لازم را برای این کسب و کار فراهم گردید به سود بسیار بالایی خواهید رسید.
2 » فروشگاه پوشاک
لباس مناسب یکی از ضروریات اساسی انسان است.بنابراین در هر جایی به عنوان یکی از بهترین تجارتها با سود بالا در نظر گرفته میشود. سعی کنید لباسهایی که برای فروش تهیه میکنید کیفیت لباسهای شهری را داشته باشد، تا مشتریان خود را از دست ندهید.
همچنین لباسهای محلی روستا نیز، برای مسافران و توریستهای خارجی بسیار جذاب است. شما میتوانید یک تولیدی راهاندازی کنید و به صورت تخصصی لباس محلی عرضه کرده و به فروش برسانید. همکاری بانوان و خیاطان روستایی در این راه میتواند بسیار کمک کننده باشد.
حتما بخوانید: چرا برای شروع کارآفرینی به سرمایه نیاز ندارید ؟ (و هرآنچه راجع به سرمایه شنیدید افسانه است)
3 » کلاسهای توسعه مهارت
این کلاسها در شهرهای کوچک و بزرگ وجود دارد. اما در روستاها بسیار اندک هستند. دختران و پسران روستایی و یا حتی مادران و پدران، هم از روی علاقه و هم برای افزایش مهارت و یادگیری حرفهای تازه،به کلاسهای مهارتی نیاز دارند.
این کلاسها شامل صنایع دستی،شیرینی پزی،ترشیجات،مکانیک،آرایشگری و هزاران ایدهی دیگر است. هر روستا نیاز خاص خودش را دارد. باید تحقیق کنید که روستای شما بیشتر در چه زمینهای نیازمند برگزاری کلاس است.
4 » کافی نت
متأسفانه بیشتر روستاهای کشور یا به اینترنت دسترسی ندارند و یا سرعت اینترنت آنقدر پایین است که با نبود آن هیچ تفاوتی ندارد.
جوانان روستا برای انجام کوچکترین کارهای اینترنتی خود نیازمند مراجعه به شهر هستند. اما شما میتوانید این مشکل را برای آنها حل سازید و همچنین خودتان به درآمد بالایی برسید. شما میتوانید این کار با یک کامپیوتر و یک پرینتر آغاز کنید و به مرور زمان کسب و کارتان رونق خواهد گرفت.
[bs-quote quote=”ناراضیترین مشتریان شما،بزرگترین منبع یادگیری هستند” style=”default” align=”center” color=”#474747″ author_name=”بیل گیتس”][/bs-quote]5 » گیم نت
بازیهای کامپیوتری و گیمنتها در شهرها به راحتی در دسترس هستند. اما برای نوجوانان و جوانان روستایی و کسانی که عاشق بازیهای کامپیوتری هستند رفتن به شهر و برگشتن سخت است. به علاوه هزینههای گیمنت شاید برای برخی قابل پرداخت نباشد.
شما میتوانید این کسب و کار را در روستای خودتان راهاندازی کنید و با قیمتپایینتر باعث جذب بسیاری از علاقهمندان به بازیهای کامپیوتری خواهید شد.شما میتوانید با یک یا دو دستگاه این کار را آغاز کرده و در مراحل اول، هزینههای به دست آمده را صرف توسعه کار خود کنید. به مرور زمان درآمد بسیاری خواهید داشت و باعث خوشحالی نوجوانان روستای خود خواهید شد.
6 » تأسیس فست فود
صنعت غذا در هر جایی که شروع شود پایانی جز پیشرفت نخواهد داشت.در روستاها همیشه غذاهای محلی وجود دارد. اما شاید نسلهای جدیدتر تمایلاتشان به این نوع غذاها به مرور کمرنگ شده باشد.
شما میتوانید با طی کردن چند مرحله کار اداری و گرفتن مجوز از وزارت بهداشت این کار را ابتدا در خانه آغاز کرده و به مرور با سود حاصله مکانی مناسب را برای کار خود راهاندازی کنید.
همچنین میتوانید برای اهالی روستا پیک رایگان گذاشته و ساندویچهای خوشمزهتان را به درب منازل ببرید و درآمد خوبی داشته باشید.
حتما بخوانید: 9 ایده پولساز صنعت غذا که اگر در ایران اجرا کنید میلیاردر خواهید شد !
7 » تولید و پخش گیاهان دارویی
این روزها توجه به گیاهان دارویی دو چندان شده است و خواهان بسیاری را دارد. محیط طبیعی بهترین بستر برای تولید، تکثیر و پرورش گیاهان دارویی است همین سبب شده تا تولید و پخش گیاهان دارویی جزو مشاغل روستایی پردرامد باشد.
با کسب اطلاعات لازم در این خصوص شما میتوانید یکی از تولید کنندگان گیاهان دارویی باشید. علاوه بر این، با شناسایی محیط اطراف اقدام به جمعآوری گیاهان دارویی نادر کرده و با فروش آنها ضمن تأمین نیاز بازار به درآمد برسید.
8 » پرورش قارچ
از جمله مشاغل پر سود با هزینه کم پرورش قارچ است.برای پرورش قارچ به یک سالن نیاز است که اندازه آن بسته به میزان تولید قارچ متفاوت است،علاوه بر فضایی برای پرورش، نیاز به اقداماتی از جمله عایق کاری سالن برای جلوگیری از اتلاف گرما و سرما، قفسهبندی و …لازم است.
حدود دو ماه برای پرورش قارچ، زمان لازم است که این زمان ممکن است یک هفته کمتر یا بیشتر باشد. با مطالعه و یادگیری فوت و فن این کار میتوانید قارچ خود پرورش داده و آن را به شهر و روستاهای دور و نزدیک ارسال کنید و در مراحل پیشرفت کار میتوانید قارچ خود را به کشورهای دیگر صادر کنید.
حتما بخوانید: شغلهایی در ایران که با سرمایه خیلی کم هم میتوانید راهاندازی کنید
9 » آژانس درون شهری و برون شهر
رفت و آمد به شهر و یا گاهی به روستاهای دورتر همیشه یک دغدغه برای اهالی روستا بوده است. اگر شما یک وسیله نقلیه دارید میتوانید این کار را انجام دهید.حتی میتوانید به افرادی که در روستا اتومبیل دارند اما از آن زیاد استفاده نمیکنند پیشنهاد همکاری دهید.
با این کار تعداد اتومبیلها افزایش مییابد و شما میتوانید مردم روستا را به راحتی به شهرها و روستاهای دور و نزدیک ببرید و آسایش آنان را فراهم کنید.شما توانستید کسب و کار در روستا با سرمایه کم ایجاد کنید که مهم ترین و با ارزش ترین بخش ماجرا نیز همین می باشد.
10 » اقامتگاه بومگردی
اگر صاحب یک زمین و یا یک کلبه بلااستفاده هستید و یا حتی در خانهی روستایی خود مکانی مناسب را دارید؛ باید بگویم که بسیار خوش شانس هستید. امروزه زندگی ماشینی مردم را در روزهای تعطیل از شهرها دور میکند و آنها به دنبال یافتن جایی برای استراحت هستند.
روستای شما و کلبهی شما و یا خانهی روستایی شما میتواند پذیرای میهمانان از سرتاسر کشور باشید. با اجاره دادن مکان مورد نظر خود سود خوبی را به دست خواهید آورید. اگر این کسب و کار را پیگیرانه ادامه دهید به موفقیتهای بسیار چشمگیری دست خواهید یافت. داشتن خلاقیت چاشنی اصلی موفقیت در این کار است.
11 » طراحی و فروش لباس محلی
در حال حاضر کسانی که در جوامع کوچک تری زندگی میکنند مایل به ادامه دادن سبک سنتی خود در لباس پوشیدن هستند. پس اگر بتوانید لباس هایی متناسب با سلیقه این افراد حاضر کنید علاوه بر کارآفرینی در روستا میتوانید سود زیادی نیز کسب کنید.
برای این کار لزومی ندارد حتما تولید کننده باشید یا حتی آشنا به دوخت و دوز باشید ، میتوانید با یکی دو تا از افراد بومی که کار خیاطی انجام میدهند صحبت کنید و بگویید که ایده ای پولساز برای کارآفرینی در روستا در نظر دارید و خوشحال میشوید که به شما در این مسیر کمک کنند.پس از شروع کار میبینید که گردشگران استقبال خوبی از لباس های محلی میکنند مخصوصا اگر در سایز بچه گانه هم فعالیت کرده باشید
12 » ساخت و ساز در روستا
اگر به دنبال کارآفرینی در روستا و کسب درآمدی فوق العاده هستید، از این گزینه به سادگی رد نشوید.
کشاورزان و زمین داران ممکن است مهارت های کافی برای ساختن ساختمان ها (انبار،مرغدانی و …) را نداشته باشند.
حال اگر شما در ساخت و ساز اطلاعات کافی دارید و به این شغل علاقه مند هستید میتوانید در ابتدا پیشنهاد کار بدهید و پس از کسب درآمد شرکت ساخت و ساز خود را راه بیندازید تا بتوانید این خلا ایجاد شده را پر کنید و به عنوان یک کارآفرین نیز شناخته شوید.
13 » فروش عسل طبیعی از طریق اینترنت
به جرات میتوان گفت تنها ماده شیرین ، خوشمزه و کم ضرر در دنیا عسل میباشد که دارای خواص زیبایی و دارویی بسیاری میباشد. حالاگر به فکر کارآفرینی در روستای خود با سرمایه کم هستید از این فرصت استفاده کنید تا درآمد خوبی کسب کنید ، برای این که بتوانید زودتر فروش محصولتان را آغاز کنید ، مقاله زیر را از دست ندهید.
14 » پرورش دام و طیور
اگر به فکر راه اندازی کسب و کار در روستایتان هستید میتوانید به پرورش دام و طیور بپردازید تا پس از مدتی کوتاه درآمدی فوق العاده داشته باشید. برای این که موانع این راه را بهتر بشناسید تا بتوانید سریع تر نتیجه بگیرید ، حتما در مقاله زیر قست پرورش طیور را مطالعه کنید.
15 » اجاره ظروف برای مجالس جشن و عروسی
هر مجلسی که برگزار میشود بهانه ای برای جمع شدن دوباره افراد کنار همدیگر می باشد. اما آماده سازی و تدارک دیدن هر کدام از این مجلس ها کار سخت و طاقت فرسایی است، از فراهم کردن و تدارک غذا بگیرید تا افرادی که قصد دعوت آن ها را دارید.
وقتی همه این مراحل طی شد شما نیاز به ظروف مناسبی برای پذیرایی دارید ، و مسلما در خانه هر فردی تعداد مشخصی ظرف و ظروف موجود است ، پس شما میتوانید با اجاره ظرف و ظروف خود به دیگران این مشکل را حل کنید و کسب و کار پرسودی در روستای خود راه اندازی کنید.
جسارت شروع کردن را به خودتان بدهید. با هر امکاناتی که در اختیار دارید با کمی اندیشیدن ایدههای بسیار خاصی به ذهنتان میرسد. با کمی کاوش در محیط اطرافتان کمبودهای آن را خواهید دید و بدون شک ایدههای رهایی از آن کمبود هم به ذهنتان خواهد رسید.
در این مقاله 15 ایده برای راه اندازی کسب و کار در روستا با سرمایه کم مطرح شد و این را فراموش نکنید که نکات ذکر شده همگی قابلیت اجرا را دارند. شاید صرفاً جهت ایده ذکر شد ولی اگر کسی به دنبال تغییر مسیر زندگی خود باشد هنگامی که شروع کند و یک قدم بردارد، خواهد توانست ایده خالی را به یک تجارت پرسود تبدیل کند.
در همین زمینه بخوانید:
- اگر میخواهید سرمایهگذاری را شروع کنید بهتر است این اصول اولیه را باید بلد باشید
- شغلهایی در ایران که با سرمایه خیلی کم هم میتوانید راهاندازی کنید
- شخصیت کارآفرینی شما چگونه است و شناخت آن چقدر مهم است؟
- چطور هم درس بخوانیم و هم کارآفرینی کنیم؟
سلام من در روستایی در استان کرمان هستم تقریبا نیم هکتار زمین دارم که درخت پسته دارد اب هم دارم وقصد دارم دور زمینم حصار بکشم ودر داخل باغ مرغ تخمی پرورش دهم و در کنار آن دو راس گاو شیری پرورش دهم آیا کسی تجریه این چنین کارهای را دارد راهنمایی ام کند ممنون می شوم
کابران و دوستان عزیز برای راهنمایی گرفتن در کار باید بیوگرافی خود وتوانایی خود و امکانات محل زندگی خود را کامل بارگذاری کنید تا پیشنهاد خوبی صورت پذیرد . باتشکر عباس قزوین
یک شغل پر در آمد میتونه تو روستا احداث فروشگاه و نمایشگاه صنایع دستی باشه با این روش میتونی هم محصولات صنایع دستی روستا رو عرضه کنیم هم اینکه درآمد خوبی از این راه کسب کنیم
حدود دو هکتار زمین عالی با امکان توسعه دادن در جنوب از روستاهای لارستان در کنار کوه سر بفلک کشیده دارم با آب شیرین ولی کم، بهترین موقعیت برای گلخانه و کارهای پرورشی داره اما سرمایه در اون حد ندارم کسی مایل به سرمایه گذاری باشه در خدمتم.چه بصورت شراکت و چه تنها باشد.
جوان روستایی هستم از جنوب کشور منطقه لارستان با موقعیت اجتماعی تقریبا مقبول جامعه –
سرمایه در حد 150 میلیون دارم قصد دارم کاری رو انجام بدم که هم برای خودم نفع داشته باشه و هم نوعی کارآفرینی کنم.
ضمنا روستای ما از جهت آب شرب و دیگر موقعیت اجتماعی تقریبا حرف اول میزند.
جمعیت حدود 1600 نفر.
سلام سرمایه داری کار از من سرمایه از شما
تولید آب معدنی _ پرورش ماهی با کمک دیگران
سلام من۱۷سال سن دارم ۱۵میلیون دارم وتوروستازندگی میکنم میشه منو راهنمایی کنید،ممنون میشم
من ۵۰ملیون دارم چیکار کنم
دومیلیون بمن قرض بده
در مورد بورس تحقیق کن و یاد بگیر و در بورس با نصف پولت سرمایه گذاری کن
بعد از شش ماه اگه دیدی جواب داد بقیه پولت رو هم سرمایه گذاری کن
سلام وقت بخیر خسته نباسید من 5 میلیون دارم و درروستایی زندگی میکنم که جمعیت ان 1200نفر هست میشه منو راهنمایی کنی ممنونم
سلام دو هکتار زمیندارم یعنی واس پدر خانم هست میشه اجاره کرد و ی مبلغی همپس انداز دارم اهل اهوازم و ساکن شهر شوش دانیال . ممنون میشم دوستان راهنمایی مفید کنن . سپاس
شما که لب مرز ترکیه هستید بیایید توی کار صادرات و واردات .الان مثلآ ما کلی گوجه وهنداونه وخیار خارج از فصل داریم در روستا وشماومی توانید با توجه به زبان والبته کمی روابط عمومیوبازار یابی آدمای متشخص راپیدا کنید آنطرف مرز با هم کار کنیم
سلام میتونید درخت مناسب شهرتون رو اونجا بکارید و چندسال بعد سود اوری شو ببینید، احداث گلخانه هیدروپونیک، کاشت لوبیا سبز و گوجه و خیار سبز هم عالیه. کاشت زعفرون رو توی متراژ کم جهت امتحانی، انجام بدید اگر موفق بودید از بقیه زمین برای گسترش کشتتون استفاده کنید که اگر اینکارو کردید ما خودمون زعفرونهاتونو میخریم نگران مشتری نباشید خدا قوت
سلام گیاهان دارویی بکارید…
هرکس سرمایه اولیه تودستش داره بمن اطلاع بده تابگم چکاری روشروع کنه که موفق هم بشه
سلام.. شبتون بخیر.. نظرتو چیه
سلام احمد جان ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام زمین کشاورزی حدود سه هکتار دارم با آبرسانی قطره ای .ولی هرساله از کشاورز سودی ندارم
سلام
بشارت که سال 99 سال روستا و پر برکت خواهد بود ان شاءالله
اگر آب دارید نهال بادام و پسته بکارید اینده خوبی دارد در کنار آن هم میتوانید یونجه بکارید لابلای درختان
سلام
سرمایه اولیه منظور پول خوب چقدر
بنده یک دهنه مغازه با زیر بنای شصت متر ساخته ام بهترین جای روستا جاده اصلی
وسه هکتار هم زمین کشاورزی دارم با آب آنهم قطره ای
زمین کشاورزی را محصولات ارگانیک بکارید و در مغازه و روستاهای اطراف و حتی شهر نزدیک روستا تبلیغات محصولات ارگانیک انجام دهید و در مغازه هم محصولات را عرضه کنید .
سلام چه کاری میشه توروستا انجام داد؟ازروستاهای سلطانیه هستم
سلام وقت بخیر خسته نباسید من 5 میلیون دارم و درروستایی زندگی میکنم که جمعیت ان 1200نفر هست میشه منو راهنمایی کنی ممنونم
میتونید با یک کامپیوتر و پرینتر معمولی یک کافی نت بزنید و کارهای زیادی انجام دهید
سلام
وقتون بخیر 40 میلیون پول دارم چکار کنم.
مرسی
من خودم روستایی هستم ولی تو روستا هیچکی نمیاد بگه به بچم کامپیوتر یاد بده تازه بگی بهش یاد بدم تورو مسخره میکن بهت میکن میخواد چیکار
در اینجا بحث فرهنگ سازی مطرحه که باید به صورت گسترده روش کار بشه.
بهتر آن است وقتی در مورد فرهنگ که مقوله بسیار سختی برای تغییر است صحبت می کنیم شاخص های آنرا در مورد فرهنگ هر مکان و زمان خاص مورد بحث ارائه کنیم تا بشود در موردش حرف زد .
سلام من در شمال غرب کشور در صفر مرزی ترکیه زندگی میکنم روستامون بین 4تا روستا که هر کدومش 200خانوار هست تق یبا میتونم بگم که روستامون از اون یکی روستا ها یکم پیشرفته تر هست و خودمم پست بانک دارم اما درآمدم خیلی کمه و میخوان پست بانکمو بخاطر اینکه خوب کار نمیکند جمع کنن به نظرتون چکاری خوبه که انجام بدم اینجا اگه گشت بانک هم نباشه یه کاری دیگه هم باشه اشکالی نداره با تشکر از شما
دفتر ثبت سفارشات تجار و بازرگانان بزن ..یه اسم قلمبه سلمبه با یه تبلیعات محلی برای تجار که حالت بنگاه دازشته باشه. حق دلالی بگیر مث کاریابی ها
سپاس از زحمات خانم فراهانی.خوب بود البته نظر عزیزان هم مفید بود
ایده ها بد نیس ولی برای هر جایی مناسب نیس
فاطمیا خانوم سلامو ادب تا بیایم رو فرهنگ سازی کار کنیم عمرمون تموم شده ۴۵ سال رفته معلوم نی ۱۰ تاش مونده یا کمتر . هنو مستاجریم و بدون درامد ثابت دوتالیسانس همگرفتیم واس قاب دیوار . لطفا طرح بده اون کار دولت هست مامی تونیمکمک کنیم
من یه روستایی هستم و خواستم بگم این کار و کسب ها که گفتید به هیچ وجه به درد یه روستا که حداکثر جمعیتش هزار نفر هست نمیخوره. مثلاً تا وقتی که همه نوع محصولات غذایی ارگانیک هست چرا فست فود بخورم. به نظر من کسب و کارهایی مثل پرورش زنبور عسل و مرغداری و پرورش کبک و بوقلمون و… رو میگفتید بهتر بود برادر
خانم فراهانی ایده هاتون بد نیست ولی نمیشه اون رو به عمل رسوند تازه جای که ما زندگی میکنیم تمام امکانات فراهم هست حداقل یه شغلی معرفی کنید بشه انجام داد مرسی
سپاس از نظر سازنده شما.
بله حتماً در آینده مشاغل مفیدتر و مناسب وضعیت اقتصادی حال حاضر را معرفی خواهم کرد.
با سلام و عرض ادب
ممنون بابت اطلاعاتی که داخل سایتتون گذاشتید
مشکل اینجاست که تقریبا همه افراد بیکار که داخل روستا و چه شهر هستن دوست دارن بهشون ماهی داد،،، روش ماهی گیری رو دوست ندارن
من از این نظر برای مردمانی که کشورشون این همه قدمت داره متأسفم
فقط سعی در توجیه داریم، مشکلات رو گردن اینو اون بندازیم
هر کس بخواد میتونه یه کاری رو انجام بده
با تشکر
با سلام.
سپاس از نظر ارزشمند شما.
پایدار باشید.
با سلام
من دهیار یه روستا در شمال کشور هستم با جمعیت بیش از 1000 نفر
میخوام تو روستا یه درامد پایدار داشته باشم
میخوام یه ایده ای بمن بدی تا بتونم انجامش بدم
با تشکر
ایده های شما خو ب بود
خوشحالم که مورد توجه شما بزرگوار قرار گرفت.
سپاس از شما
خانم فراهانی ممنون از خدمت شما و مطالب خوبتون
از شما میخام چطور در روستای با آب وهوای خشک و نزدیکش هم 3روستا داره وجمعیتش 7000نفر میباشد داره پیشرفت هم میکنه، با سرمایه 20میلیونی کار آفرینی کنم؟ حقیقتش خودمم همه کاره برمیام ولی تا حالا به هیچ دردی نخوردم،
سلام
منم توی روستا زندگی میکنم،
متاسفم که اینو میگم ولی مردم اینجا منتظر رایگان ها هستند
آموزش رایگان،خدمات رایگان و…..
اینجا هیچ کاری رو پولی نمیشه انجام داد.
بنده مسئول شورای اسلامی یکی از روستاهای سیستان و بلوچستان هستم ، تمام دغدغه ام در این مدت بیکاری جوانان روستایی بوده ، کانال واتساپی در مورد ایده های کسب و کار راه اندازی کردم ، با جوانان صحبت و مطابق سلایقشان راهنماییشان می کردم اما اغلب به دنبال یک لقمه راحت و آماده اند و زیاد اهل ریسک کردن نیستند ، چند جوانی که شروع بکار کردند خیلی زود با مشکلات اقتصاد و … دوباره بیکاری شان را ترجیح دادند
نمی دانم چه راهکاری در پیش بگیرم تا برای خانواده و اهالی روستا مثمر ثمرتر باشم
با سلام.
علایق در ایجاد یک کسب و کار بسیار مهم است. اما با توجه به شرایط بیکاری، بیشتر از همه شناخت نیازهای یک روستا باید مورد توجه قرار بگیرد. باید نیازهای منطقه مورد نظر خود را بررسی کنید و طبق آن به شکل دهی ایده برای مشاغل اقدام کنید.
با توجه به کم آبی و خشک بودن منطقه مورد نظر ایجاد کسب و کار پرورش و تکثیر گیاهان دارویی کمیاب بسیار مناسب است. همچنین با توجه به تاریخی بودن استان می توان اقدام به ایجاد اقامتگاه های بومگردی کرد، این کار با توجه به مسئولیت شما راحتتر صورت خواهد گرفت و مراتب اداری بهتر طی خواهد شد. اما در اولویت باز هم شناخت نیازهای یک منطقه است که می تواند هم مشکلات را برطرف سازد و هم به اشتغال افراد کمک شایانی کند.
سپاس از توجه شما به این مقاله.
درود، چه جالب! من عاشق مردم سیستان و بلوچستان هستم در حالی که در شهر دیگری زندگی می کنم. هم کسب و کار اینترنتی را پیشنهاد می کنم و هم گردشگری. باید کاملا جوانان را متوجه کرد و افق دیدشان را گسترش داد. من هم روزی برای آن استان کاری خواهم کرد.
سلام
بله متاسفانه همکار عزیز جوانان خودمان دارند تلف می شوند در راه قاچاق سوخت وآسیب های اجتماعی که ناخواسته وبالجبار گرفتار می شوند درد همه همین است
با سلام و درود خانم فراهانی خدا قوت
ایده هایی عمومی خوبی بودند
نە اینکە نشە اجرا کرد
ولی عمدە ترین مشکل در روستا ها نبود دستگاه مشخص متولی توسعه میباشد در نتیجه نبود تسهیل در کسب مجوز های لازمه و در نتیجه عدم پرداخت تسهیلات بانکی/عدم کاداستر و دادن سندمالکیت مشخص فردی توسط دولت و مشاع بودن زمین ها و مراتع/سختگیری شرکت منابع آب در دادن مجوز چاه و برداشت آب حتی در روستا هایی که چاهی وجود نداره و مرزی بوده و سفره ها بسمت مرز است/
از بین رفتن روحیه هم دلی و تعاون بین روستاییان که دولت ها در اون بی نقش نبودن/ ورود نکردن یا اسمی و فرمالیته بودن ادارات آموزشی ترویجی مثل جهاد فنی حرفه ای و…
مثلا روستای ما با داشتن مراتع و چراهگاه های ییلاقی قشلاقی مستعد است برای پرورش انواع دام سبک زنبورداری و غیره اما متقاضیان سرمایه کافی برای شروع نداشته و دامداران سنتی با اقتصادی نبودن کارشون روی آوردن به شهر ها و…
با سلام.
سپاس از نظر ارزشمند شما.
و سپاس از اینکه این اطلاعات رو در اختیار ما قرار دادید.
امیدوارم مسیر در آینده برای ایجاد کسب و کار برای جوانان روستایی فراهمتر و آسانتر شود، چرا که آبادانی و توسعهی روستاهای ارزشمند این سرزمین نیازمند فراهم کردن مسیری هموار برای همگان است.
برقرار باشید.
سلام من در روستایی اطراف آبادان با جمعیتی بالغ بر ۸۰۰۰ نفر زندگی میکنم ، مزیت روستای ما اینه که از شهر دوره و ۳۰ کیلومتر از شهر فاصله داره و مشتری دیگه زحمت رفتن به شهر رو به خودش نمیده من دوتا مغازه ساختم و به دنبال ایده مناسب هستم
اولا ممنون از پاسخگویتون و پیگیری تون ثانیا توی روستای ما که نزدیک به شهر هست.
مردم به کسی که مجوز نداره اعتماد ندارن.
خرید پوشاک متاسفانه نمیگیره چند بار اقدام کردن نشده البته من امتحان نکردم نمیتونم هم اعتماد کنم چون سرمایشو ندارم
کشاورزی باغ ندارم.
و قییه موارد که نوشتین یا قبلا امتحان کردن شکست خوردن یا خودم یا پدرم قبلا امتحان کردیم من قصد جسارت نداشتم منظورم از کلیشه ایی بودن این بود که شما شاید توی روستا زندگی نکردین و از لحاظ تفکر شهری و جمعیت و قدرت خرید شهری میسنجید ولی زندگی تو روستا خیلی سخت تره.
بازم ممنون
خواهش میکنم.
موفق و سربلند باشید.
متاسفانه کلیشه ایی بودن من دانشجوی رشته کامپیتورم ولی متاسفانه تو روستا زندگی میکنم همه چیز هایی که گفتین نیاز به سرمایه داره تازه اخرشم سودش کمه
نمیدونم چی کار کنم واقعا
با سلام.
با نظر شما کاملاً مخالف هستم.این مقاله اصلاً کلیشه ای نمیباشد. تمام ایدهها قابل اجرا هستند و هیچ شکی در آن نیست. قانونی وجود ندارد که یک ایده برای همه مناسب باشد و یا برای همه نامناسب چون برای یک فرد مناسب نیست. هر شخصی باید برآوردی از خود، وضعیت مالی خود، شرایط اجتماعی و خانوادگی خود به دست آورد. شما میتوانید بعد از برآورد این ویژگیها نیازهای روستای خود را بررسی کنید. میتوانید از کسب و کارهای محلی و خانوادگی خود شروع کنید و وقتی به مقداری سرمایه رسیدید، شغل مورد علاقهی خود را آغاز کنید. کسب کار محلی میتواند به عنوان مثال فروش تخم مرغهای محلی باشد، میتوانید با تبلیغ محلی به مردم روستای خود اطلاع دهید که به کودکانشان کامپیوتر آموزش میدهید و یک معلم خصوصی کامپیوتر شوید. ایدهها بسیار فراوان هستند به طوری که مقالات زیادی را میطلبد ولی همانطور که گفته شد آنچه باعث موفقیت یک فرد میشود شروع کردن است. شروع کنید، تجربه به دست آورید و موفق شوید حتی اگر صد هزار بار شکست خوردید جا نزنید. این را بدانید که جوینده همیشه و همیشه یابنده است.
پایدار باشید.
افرین: شرایط اجتماعی و خانوادگی خیلی مهم است.
سپاس از شما.
سلام . چرا نظراتم گذاشته نمیشه
سلام با نظر شما کاملا موافقم که هر کسی باید یه نیازسنجی از توان خودش و نیاز روستای خودش بکنه . منتاها چیزی که به من و امثال من کمک میکنه تعدد و نو بودن ایده هاست .با تشکر از ایده های خوبتون .کارشناس روانشناسی
با سلام.
سپاس از نظر ارزشمند شما.
خوشحالم مفید واقع شد.
پایدار باشید.