3 درس با ارزش که فقط بعد از ازدست دادن 1 میلیون دلار خواهید آموخت
3 درس با ارزش که فقط بعد از
ازدست دادن 1 میلیون دلار خواهید آموخت
Jim Paul نام مردیست که دردنیای سرمایه گذاری شهرت فراوانی دارد. پسر جوانی که از کارگری در رستوران های مرغ سوخارکی کنتاکی تبدیل به بزرگترین سرمایه گذاری اتاق بازرگانی شهر شیکاگو شد… اما در سال 1983 اتفاقاتی رخ داد و هرآنچه تا به آن روز از صفر ساخته بود، تبدیل به صفر شد.
شکست مالی سنگینش باعث شد شغلش را از دست بدهد، اعتبارش را از دست بدهد و 1.6$ میلیون دلارش را کامل از دست بدهد و 400 هزار دلار هم بدهی داشته باشد. اما Paul ناامید نشد. مجددا شروع کرد و یک دهه را صرف ساختن مجدد هرآنچه داشت، کرد و توانست در یک دهه بیش از آنچه را که در 3 دهه توانسته بود بدست آورد را مجددا بسازد.
Paul بعدها به کمک انتشارات Morgan Stanley Dean Writer & Co. کتابی با عنوان “چه چیزی از، ازدست دادن 1 میلیون دلار آموختم” نوشت و در آن به شرح اشتباهات و تجربیاتی کرد که خود بعد از 4 دهه تلاش بی وقفه توانسته بود بدست آورد.
بدون شک کتاب جیم پاول، یکی از با ارزش ترین منابع برای کارآفرینان و متخصصان جوان برای شروع کسب و کار و یا سرمایه گذاری شان است. این کتاب به تفصیل به تمام وقایع ای که در بهبهه اوج کسب و کار، شکست ها، شروع و … یک کارآفرین یا سرمایه گذار جوان به آن نیاز دارد می پردازد.
کتاب “چه چیزی از، ازدست دادن 1 میلیون دلار آموختم” میتواند یک میانبر برای تمام کسانی باشد که میخواهند کسب و کاری راه اندازی کنند و یا وارد دنیای سرمایه گذاری شوند. زیرا تجربیات دیگران، میتواند راه آزمون خطا را کوتاه تر کند و مسیر موفقیت را هموارتر کند.
به همین منظور، 3 درس با ارزش از این کتاب را به صورت مختصر و مفید و کاربردی، برای شما آماده کرده ایم که در این مقاله میخوانید. این 3 درس، به قول نویسنده کتاب، از با ارزش ترین دروسی هستند که آرزو میکرده تمام ثروتش را دانسته میداده تا این دروس را کسی قبلا به او یاد میداده و درباره آن با او سخن میگفته.
شما بعد از خواندن این مقاله، با تجربیات با ارزش مردی آشنا میشوید که از صفر شروع کرده و به اوج رسیده… دروسی که هرکسی برای شروع باید بداند.
3 درس با ارزش از مرد ثروتمندی
که 1 میلیون دلار از سرمایه اش را از دست داد :
- درونی کردن شکست، شما را از جهش دور میکند | زمانی که پولتان را از دست میدهید، شکست میخورید، معمولا بر حسب عادت، دوست دارید آنرا بین خودتان نگه دارید، به اصطلاح درونی اش کنید و هیچکس را از آن خبردار نکنید. این یکی از خطرناک ترین اقداماتی است که کارآفرنیان و سرمایه گذاران جوان انجام میدهند.
عالی و کافی بود
مرسی عالی بود
نکات مفیدی داشت مقاله
عال عالي عالي
مطالبتون همتا نداره
چرا شما اینطوری شدین؟تکراری میگذارین؟ پس ارشیو برای چیه؟…هر کی بخواد از ارشیو میره میخونه دیگه.. ممنون
ببخشید یه سوال توی درس سوم تصمیم منطقی برای پاول این بود که همون اول پول رو خارج کنه ؟ یا صبور باشه و سهام رو نگاهداری کنه ؟
خیر دوست عزیز، آنها سهمشان را علارغم روند عینی بازار نگه داشتند به امید صعود که باعث ضررشان شد