8 راه تضمینی ریچارد سنت جان که به موفقیت ختم میشود | راه هفتم – ایدههای ناب
در قسمت های قبل به بررسی شش راه پیشنهادی ریچارد سنت برای رسیدن به موفقیت پرداختیم و در مورد هر کدام از آن ها بحث کردیم ؛ حالا به سراغ مورد هفتم یعنی ایده های ناب و خلاق می رویم.
شاید شما هم تا به حال با افرادی رو به رو شدید که ایده می فروشند. من خودم برای اولین بار وقتی با آگهی فروش ایده رو به رو شدم، کمی متعجب بودم. ۱۰ ایده جدید با قیمت نجومی. از خودم پرسیدم چرا ایده را می فروشند؟ اصلا چرا قیمت ایده ها انقدر گران است؟ اما بعد از چند ماه وقتی زندگینامه افراد موفق را خواندم یا درباره مالک فیسبوک و تلگرام تحقیق کردم، خیلی زود متوجه شدم داشتن ایده ناب تاثیر بسیار زیادی در موفقیت دارد.
در حقیقت خیلی از افراد موفق در هر زمینه ای که فعالیت می کنند، ایده های ناب و خلاقانه ای دارند که این ایده ها به آن ها کمک می کند تا موفق شوند.
من گاهی پای حرف های آدم های شکست خورده و ناموفق می نشینم. دوست دارم حرف هایشان را بشونم تا متوجه شوم چرا نتوانستند موفق شوند و اگر کاری از دست من بر میاید، به آن ها کمک کنم تا دوباره امید به زندگی را به دست بیاورند.
یکی از دوستان من که به شدت حال روحی بدی داشت، از شکست کاریاش ناراحت بود. او یک سال پیش پول زیادی برای یک تولیدی لباس هزینه کرد اما نه تنها کارش نگرفت بلکه کلی هم ضرر کرد.
از او پرسیدم: آیا ایده خاصی برای کارهایش دارد یا همان کارهای تکراری موجود در بازار را ارائه می دهد؟
خب طبیعتا شما هم می توانید پاسخ او را حدس بزنید.
او هیچ ایده ای برای کارهایش نداشت. به عبارت دیگر در بازار رقابتی ایران آن هم در زمینه پوشاک و مد وقتی حرفی برای گفتن نداشته باشی، محکوم به شکست هستی! من به او پیشنهاد دادم کمی خلاقیت چاشنی کارش کند و درباره ایده های جدید با او صحبت کردم. به او گفتم می تواند خودش ایده و طرحی جدید ارائه دهد یا با الهام گرفتن از ایده چند نفر کاری متفاوت روانه بازار کند.
او کمی به فکر فرو رفت اما بعد از چند دقیقه با خوشحالی از پیشنهاد من استقبال کرد. بعد از بررسی های لازم و کارهایی که باید انجام می شد، چند هفته پیش با من تماس گرفت و گفت اوضاع کاری اش نسبت به قبل بهتر شده و از من تشکر کرد.
فرقی نمی کند در چه زمینه مشغول به فعالیت هستید، شما باید همه جوانب کاری تان را بررسی کنید و یک ایده خلاقانه برای پیشرفت کارتان ارائه دهید. مهم نیست این ایده به ذهن خودتان رسیده یا از ایده افراد دیگر استفاده کردید و به آن پر و بال دادید؛ مهم این است که شما در هر زمینه ای که فعالیت می کنید، حرفی برای گفتن داشته باشید.
◄ اگر هم کنجکاوید بدانید که ایدههای انقلابی ثروتمندان چگونه به ذهنشان خطور میکند این مقاله را از دست ندهید.
ایده ها در حقیقت هسته کار شما هستند و به شما مسیر را نشان می دهند. اگر ایده ای به ذهن تان رسید از کنار آن ساده عبور نکنید و سعی کنید به دقت آن ها را بررسی کنید شاید این همان فرصتی باشد که زندگی تان را زیر و رو کند.
دنیای امروز دنیا ایده هاست. آدم هایی موفق تر هستند که از کنار ایده هایی که به ذهن شان می رسد بی تفاوت عبور نمی کنند. برخی از ما اعتماد به نفس کافی نداریم یا این که اطرافیان ما آدم ها شجاعی نیستند؛ به همین دلیل وقتی فکری به ذهن ما می رسد، با خود فکر می کنیم: “بی خیال دختر! این یه فکر الکی و احمقانس!”
اما اگر تاریخ را ورق بزنیم می بینیم پشت هر اختراع و چیز جدیدی که به وجود آمده یک ایده خنده دار برای آدم های آن زمان به چشم می خورد. در حقیقت بسیاری از اختراعات در شرایط زمان خود بسیار مضحک و خنده دار بودند. اما شخصی به خودش جرات داده و آن ها را اجرا کرده است.
در حقیقت تا زمانی که ایده ذهنی تان به مرحله عمل نرسد، هیچ ارزشی ندارد.
به نظر من وقتی ایده ایی به ذهن مان می رسد، لطف خدا شامل حال ما شده تا زندگی مان را تغییر دهیم و بهتر کنیم؛ حالا گوی و میدان در دست ماست که آیا می خواهیم این ایده ها را عملی کنیم یا این که به دلیل ترس، عدم اعتماد به نفس یا حرف دیگران قید انجام آن را می زنیم.
البته منظور من این نیست هر فکر تازه و جدیدی به ذهن تان رسید، بدون هیچ مشورت و بررسی دست به کار شوید و آن را انجام دهید.
من از عملی کردن ایده هایی صحبت می کنم که به طور کامل بررسی می شوند. شما باید درباره کار و فعالیتی که دارید یا می خواهید شروع کنید به طور کامل اطلاعات کسب کنید، اگر شخصی این کار را قبلا انجام داده دلایل شکست یا پیروزی اش را پیدا کنید و ایده هایش را به دقت بررسی کنید.
◄ در قسمت چهارم مجموعه مقالههای چگونه کارآفرین شویم به شما نشان دادهایم که چطور میتوانید ایدههایتان را برانداز کنید و ببینید که ارزش عملی کردن را دارند یا خیر. و اگر روی اجرای ایدهتان مصمم هستید و نمیدانید چگونه شروع کنید قسمت پنچم مقالههای چگونه کارآفرین شوم دقیقا به این مطلب اختصاص داده شده است.
در این مسیر می توانید از آدم های مثبت اندیش و آگاه به شرایط کاری تان مشورت بگیرید. بعد از این مراحل به سراغ عملی کردن ایده تان بروید. از مشکلات و سختی های احتمالی نترسید و سعی کنید ایده تان را به مرحله اجرا بگذارید.
فراموش نکنید بعد از عملی کردن ایده تان شاید کم یا زیاد اذیت شوید و مجبور باشید سخت کار کنید، اما اگر شرایط سخت شد، راه بعدی ریچارد سنت یعنی مقاومت در برابر ناملایمت ها که در مقاله بعدی آن را توضیح خواهم داد، می تواند به شما کمک کند تا عملی کردن ایده تان را رها نکنید و به موفقیت برسید.
قرار نیست حتما شما شبکه اجتماعی مثل تلگرام یا فیسبوک بسازید؛ ایده شما می تواند هر چیزی در هر زمینه ای باشد؛ فقط کافیست به خودتان اعتماد کنید و با عملی کردن ایده تان در مسیر موفقیت قدم بگذارید. اگر در پیاده کردن ایده هایتان با موانعی رو به رو شدید، قسمت بعدی و پایانی این سری مقالات به شما کمک خواهد کرد تا تسلیم نشوید. زیرا آخرین راه ریچارد سنت مقاومت در برابر ناملایمت ها است که در مقاله بعدی درباره آن صحبت خواهیم کرد.
من بعنوان یک پژوهشگر توصیه می کنم به یک ایده پرداز حرفه ای تبدیل بشوید
سلام عالی بود من انرژی وانگیزم بیشتر شد برای رسیدن به هدفم
عالییییییییی بود
فقط تو تصویر بنظرم چامسکی باید باشه نه نوام چوسکی چون من نوام چوسکی سرچ کردم تو گوگل جوابی نگرفتم
حیفه یه سایت به این خوبی غلطای تایپی داره
سلام مقاله جالبی بود واقعا ایده های ناب و نترسیدن از اجرای حتی ایده های کوچیکه که باعث موفقیت و حتی مشهور شدن میشه