استراتژی 70% برای اجرای ایده تان کافی است
به غیر از نایکی (Nike) کدام شرکت بزرگ بر روی کره زمین توانسته یک برند سمبلیک بر پایه 3 کلمه بسازد؟
«فقط انجامش بده.»
خیلی ساده است، هنوز این عقیده فقط انجام دادن چیزی نتوانسته فراگیر شود؛ ما فقط کاری را انجام نمیدهیم یا کاری به حد کافی مهم را انجام نمیدهیم. از شما میخواهم گذشته تان را مرور کنید و کارهایی که به انجام رساندید. اگر هیچ چیز یادتان نمی آید، اشکال ندارد. قبولش کنید. ما میخواهیم در رابطه با همین مساله در این مقاله صحبت کنیم.
چندتا ایده عالی داشتید که میدانستید شما را به یک زاکربرگ (موسس فیسبوک) دیگر تبدیل میکرد؟
اگر شما یک کارآفرین باشید، احتمالا 100 تا بیشتر… . ایده ها روح خلاق را رها نخواهند کرد. اصلا غیر ممکن است بتوانید با ایده پردازی یک کارآفرین بجنگید و متوقفش کنید… وقتتان را هدر ندهید.
شاید بعضی از ایده هایتان آنقدر آتشین بود که بلافاصله با دوستانتان در میان گذاشتید.
میخواستید یک تاییدیه ای از اطرافیانتان راجع به ایده تان بگیرید تا حس نابغه پنداریی که به شما دست داده را آرام کنید.
سپس, به آرامی، اتفاقات حتمی الوقوع اتفاق افتادند. یک چیزی در ذهنتان خاموش شد… (قاتل زنجیره ای رویاهایتان؟…)
خیلی کوچک شروع میشود، یک ریزه شک میکنید. معمولا یک حس غیر محسوس است. کم کم فکر میکنید چقدر راه سختی در پیش خواهید داشت.شروع میکنید به فکر کردن راجع گستردگی قطعه های این پازلی که فکر میکردید میتوانید حلش کنید… ناگهان همه چیز نابود میشود.
به هر حال، به جای کار کردن بر روی شک و شبه هایتان (یا بهتر بگم : ترس!) و اینکه از کجا آمده اند و چطور حلش کنید، شروع میکنید یک راه فراری از ایده تان پیدا کنید.
چه حقّه ای برای فرار پیدا میکنید؟
اگر شما هم مانند من استاد طفره رفتن باشید، احتمالا با یک ایده جهانی دیگر از شرّ این ایده کم کم خلاص میشوید.
سپس خودتان را راضی میکنید که ایده قبلی کلا از پایه ایراد داشت، “خوب شد نه وقت خودمو گرفتم نه وقت هیچکس دیگری رو” .اگر دوستان و آشنایانتان راجع به ایده قبلی تان صحبت کنند (هنوز خبر ندارند چند روزه شعله داغ ایده تان خاموش شده) هم سعی میکنید سریع بحث را عوض کنید “ایده دیگه بدرد ما نمیخورد“
این یعنی همان با سیلی صورت را سرخ نگه داشتن.
شما واقعا احساس خوبی از تسلیم شدن در برابر جاه طلبی و بلند پروازیتان نمیکنید.اما دیگر به نظرتان چاره ای نداشتید. تمام آمار و ارقام و جزییات را در ذهن نابغه تان که داشتید دور ریختید و متقاعد شدید که جواب نمیداد. سپس به ایده دیگری نقل مکان میکنید که امید دارید به اندازه قبلی بزرگ باشید (و آسان تر…).
باور کنید، اگر میگوییم این چرخه ظهور ایده،کار کردن بر رویش، کم کم ترک کردن آن و پریدن بر روی ایده دیگر میتوانید تمام طول عمرتان با شما باشد واقعا این چنین است. پس راه حل چیست؟ چطور این چرخه خود ویرانگر را بشکنیم؟ چطور این خلق نایکی را ملکه ذهنمان کنیم و فقط برای یکبار هم شده انجامش دهیم؟
خب ما تکنیکی برای شما پیدا کردیم، یک روش فوق العاده کاربردی !
این روش را استراتژی 70 % می نامند؛ بشدت ساده است.
ایده اصلی در پس این استراتژی این است که شما باید همیشه هنگامیکه در شرف عملی کردن ایده تان هستید اتمام رو به کمال ترجیح دهید.
بهتره کاری را داشته باشید که 70% راضی باشید تا وقتی که متعهد هستید که همان کار را 100% کنید، قطع نظر ازینکه چه احساسی خواهید داشت.
تصور اینکه باید همه چیز را از اول بدانید و درک کنید بکلی غلط است.
تنها چیزی که در تمام پروژه های عظیم انجام شده مشترک است این است که کسی آنرا یک روزی شروع کرده.
این بدان معناست که قرار است شما هزاران بار مرتکب اشتباه شوید.(و اگر میخواهید همیشه خوش شانس باشید، این مقاله را بخوانید)
لحظاتی خواهید داشت که انگار در رینگ بوکس شما را به زمین زدند. ترس های زیادی تجربه خواهید کرد. اما مهم نیست، کار شما باید ادامه داشته باشد.
اگر دوست دارید یک وبسایت راه اندازی کنید اما اصلا ایده ای ندارید، بهتره اول کامپیوترتان را روشن کنید، این یعنی اولین موفقیت؛ یعنی شروع. در آپارات و هزاران سایت دیگر آنقدر بگردید تا یاد بگیرید چطوری یک صفحه خودتان درست کنید. اگر میخواهید شروع کنید مطالبی را بنویسید اما نگرانید کسی آنرا نخواند ،نگران نباشید. فقط شروع به نوشتن کنید. کار را انجام دهید…
چیزی که اکثر اوقات دیگران، افرادی مانند من و شما با روحیه کارآفرینی را نمیتوانند درک کنند این است که ما هیچوقت قانع نخواهیم شد. سخت ترین تلاشمان معمولا در برابر دیدگانمان کافی نخواهد بود.همواره بدنبال یک یورش هیجان در تلاش دیگریم…
با این طرز فکر، ما از شرّ ترس از شکست آزاد میشویم. ما میتوانیم درجه بسیار کمی از کمال را در ابتدا قبول کنیم، چون میدانیم حتی اگر کار ما مورد قبولمان نباشد در ابتدا، روحیه ما برای این است که شب و روز کار کنیم تا به کمال برسانیم.
پیش به سوی بینهایت و فراتر از آن.
اولویت بندیتان را برای اتمام آماده کنید.
هر چیزی که لازم است انجام دهید تا تمامش کنید.
بیرون بروید و کاری را که انجام دادید خوب یا بد ارزیابی کنید و بازخورد بگیرید. وقتی که پیشرفتتان را دیدید، خوشحال خواهید شد که فقط انجامش دادید.
اگر میخواهید شروع کنید توصیه میشود مطالب زیر را حتما بخوانید :
- 4 راز کارآفرینان موفقی که بدون هیچ سرمایه ای کسب و کارشان را راه اندازی کردند
(و چطور شما هم بدون هیچ سرمایه ای کسب و کارتان را راه اندازی کنید) - 3 صفت ترسناکی که برای موفق شدن باید داشته باشید
- استراتژی موفقیت در کار و زندگی : 3 برنامه الف،ب و ج نیاز دارید
- بالاترین حد اعتماد به نفس تان را تجربه کنید (9 روش برای داشتن اعتماد به نفس شکست ناپذیر در هر شرایطی)
واقعا تاثیر گذار بود
« پیش بسوی بینهایت و فراتر از آن »
ممنون از سایت پر بار شما
عالی بود. فقط این جمله یعنی چی؟:
ما فقط کاری را انجام نمیدهیم یا کاری به حد کافی مهم را انجام نمیدهیم.
به معنی این است که : یا کاری را شروع به انجامش نمیکنیم و یا اگر شروع میکنیم کارهای کم اهمیت تر را انجام میدهیم
بسیار زیبا و درست.دقیقا همینطوره که شما میگین.منم خودم واقعا از شروع میترسم انگار دارم خودمو گول میزنم.ممنون از نوشته زیباتون 🙂
عالی، متعالی، عالی
تشكر دوست عزيز
واقعا به درد بخور و آموزنده ، حداقل منو که رو ریل درست انداخت
واقعا عالی بود من حدود 2 ماه است که وبسایت آموزشی راه اندازی کردم ولی چندان بازدیدی ندارد و داشتم کم کم نا امید میشدم ولی با خواندن این متن دوباره شارژ شدم.
هدفم بیشتر از بازدید برایم ارزشمند است.
8np.ir
امیدت را فروزان نگه دار, فرصت ها وقتی در میزنند بیدار باشی.
موفقیت های بیشتری برایت آرزو میکنیم.