باید از تاکتیک جنگ مغول ها برای پیروزی سریع در زندگی و کار استفاده کنید
مغول ها چابک بودند و میتوانستند سریع تر از دشمن پیروز شوند، اما چطور؟
دنیای امروز، دنیای جدیدی شده است… دنیایی که در آن، به قول دونالد ترامپ، ریتم جدیدی از سرعت و رقابت باب شده؛ تا پیش از این، چنین حجمی از سرعت، در رقابتها جایی نداشت. اما امروزه، سرعت، جزو مزیتهای مهم هر رقابت و ایجاد هر کسب و کاری است.
دنیای جدید است دیگر، چهکار میشود کرد؟
اما بهجای نفرین این سرعت جدید، باید که آن را بهخوبی درک کرد و در خدمت خود گرفت، علم به این سبک جدید زندگی، میتواند ما را چند قدم از دیگران و رقبا پیش بیندازد.
به قول ابرهارد فون کوئنهایم، مدیر صنعتی آلمانی شرکت BMW : «در عصر جدید، دیگر این بزرگترها نیستند که کوچکترها را میبلعند، بلکه این سریعترها هستند که آرامترها را میبلعند و از آنها سبقت میگیرند.»
و همچنین به روایت یک پژوهش چندساله در دانشگاه هاروارد، که روی بیش از ده هزار تن از داوطلبان آزاد و مدیران صورت گرفته، «سرعت» یکی از معیارهای موفقیت شخصی شده است.
غالب این افراد مطالعه شونده، معتقد بودند مدیرانی که سرعت بالایی در انجام کارها و پروژهها دارند، دو برابر بیشتر از باقی مدیران، جزو رهبران تأثیرگذار محسوب شده و کارمندان وفادار بیشتر به دست آورده و نیز، شانس بالاتری برای رشد و ترفیع دارند.
پس جهان امروز، جهانی سریع شده است و کسانی که در این جهان از سرعت بیشتری برخوردار باشند، طبیعی است که از مزیتهایی برتر و موفقیتهایی افزونتر نیز برخوردار خواهند بود.
وقتیکه در تاریخ عقب میرویم و به سریعترین ارتشهای جهان نگاهی میاندازیم، می یینیم که مغول ها، به قول برایان تریسی در کتاب پیروزی خود، تا قرن بیستم و تا قبل از اختراع ماشین و امثالهم، سریعترین ارتش جهان بودهاند.
شاید برای جهان سریع امروز، از سرعت عمل و چابکی و چالاکی تاکتیک جنگ مغول ها، بتوان درسهایی را استخراج کرد.
اما صدها سال پیش بدون وجود تکنولوژی ارتباطی این جنگجویان بیابانگرد و نسبتاً بیرحم، چطور به این حد از سرعت رسیده و میتوانستند سرزمینهای مختلف را، با سرعت خودشان غافلگیر و سپس اشغال کنند؟
در این مقاله میخواهیم به صورت اختصاصی بپردازیم به تاکتیک جنگ مغول ها و ببینیم چطور میتوانیم از آن در زندگی برای بدست آوردن اهداف مان و در کار برای بدست آوردن پیروزی های بیشتر استفاده کنید؟
در همین زمینه، نوشته های زیر را حتما بخوانید :
- بزرگترین امپراطوری تاریخ بر پایه یک راز ساده بنا شد که چنگیزخان مغول از آن آگاه بود
- چطور قبل از 30 سالگی رویاهایتان را یکی پس از دیگری فتح کنید؟ (5 درس جاودانه از اسکندر کبیر)
- رازی که فقط افراد مهم تاریخ، نظامیان و سخنرانان از آن استفاده میکردند
- استراتژی های میدان جنگ به زبان ساده برای استفاده در زندگی روزمره
شما عزیزان همتا ندارید
سلام خدا قوت خیلی عالی
به نظرم نمیشه از هر موضوعی محتوای موفقیت و انگیزشی استخراج کرد
خیلی مطلب جالبی بود. ممنون از شما