چرا برای پیشرفتهای بزرگ در زندگی باید فلسفه درد و رنج را درک کنید؟ – قسمت دوم
توصیههای کاربردی که بتوانید در زندگی واقعی استفاده کنید...
در قمست قبلی این نوشتار به این نتیجه رسیدم که درد و رنج و توانایی تحمل آن نسبت مستقیمی با پیشرفتمان دارد و در واقع بدون درد نباید انتظار هیچ رشدی را داشت.
اما اینجا، به یک تضاد دیگر میرسیم :
اگر ما اینهمه به خود فشار و رنج وارد کردیم،
آیا احتمال تمرین زدگی و خستگی و وادادگی روح و روان ما وجود دارد؟
کاملاً نگاه بهجایی است و نگرانی قابل توجهی است. ممکن است بهواسطه سختی این فشارهای وارده، از خیر نتایج موردنظر بگذرید و همهچیز را رها کرده و دنبال کار خودتان بروید.
اینجا نیز، بهتر است به نقلقولی از پتر پال اشاره کنیم که گفته است :
چیزی بهعنوان تمرین زدگی وجود ندارد مگر تغذیه نامناسب و خواب ناکافی.
جمله فوقالعادهای است.
ما از رنج و اهمیت تغییر نگاه به آن و لذت بردن از آن صحبت میکنیم؛ و به قول یکی از بدنسازهای حرفهای، خود را تحت بیشترین فشار قرار دادن، تا حدی که منجر به آسیبدیدگی نشود.
اما اینها نیز، مشروط است و مکملهای دیگری هم دارد.
درواقع شما ضمن فشار آوردن به خودتان و لذت بردن از این درد و رنج، باید به مرحله تیز کردن اره و نیز استراحت و تغذیه، بهخوبی اهمیت بدهید. درواقع، رشد واقعی شما، بعد از فشار و رنجی که به خودتان وارد میکنید، در هنگامه استراحت است که اتفاق میافتد و همین، باید باعث اهمیت یافتن استراحت و تغذیه مناسب شود.
آرنولد شوارتزنگر گفته مشهوری در این باره دارد که معتقد است:
بدنسازی، چهل درصد تغذیه، چهل درصد استراحت
و تنها بیست درصد تمرینات سنگین با وزنه است.
اگر قرار است که این بیست درصد تمرینات با وزنه اینچنین سخت باشد، پس قاعدتاً باید که استراحت و تغذیه نیز، در همان حد و اندازه باشد؛ چیزی که بیشتر مردم اصلاً جدی نمیگیرند و آنوقت، از تمرینزدگی صحبت میکنند.
خب، چه گفتههای خوب و برانگیزانندهای بود، اما به چه درد زندگی من میخورد؟
با یک خرمن از این جملهها و دانستههای زیبا نیز، نمیتوانم یک ساعت هم خودم رد سرمای زندگی گرم نگه دارم.
» واقعاً اینها به چهکار میآید؟
حالا وقتش است که نگاهی عملیاتیتر و کاربردیتر به این ماجرا داشته باشیم؛ بگذارید از مثالها استفاده کنیم؛ تا به نتیجه بهتری هم برسیم.
باسلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان.من قبلا کلیپی دیده بودم درمورد اینکه همه دردها برای رشد انسان ها هستند و این جمله رو بسیار به خودم در مواقع سختی گوشزد می کردم و تحمل درد و رنج را برایم راحت می کرد.با این مقاله زیبا و کاربردی آرامش خاصی گرفتم .بسیارسپاسگزارم . گفت چه سعادتی است وقتی که برف می بارد دانستن اینکه تن پرنده ها گرم است .ای حلزون از کوهستان فوجی بالا برو ولی آرام آرام .روزگارتان شیرین .شادیتان افزون.
تو کليپي که از آرنولد در سوخت جت پخش شد مي گه بايد براي رويا هاتون سخت کار کنيد و تنها 6 ساعت بخوابيد …حالا اينجا نقل قولش ازش که بايد 40درصد استراحت کنيد؟؟من نمي دونم کدام درسته؟؟؟
من اون کلیپ رو دیدم و در اونجا کلا داره در مورد هر چیزی حرف میزنه نه صرفا ورزش و بدنسازی، واقعیتشم اینه که باید تا جایی که میتونی با ایمان کار کنی نه اینکه کلا بیست درصد کار کنی و بقیشو همینجور به استراحت بگذرونی باید چشم انداز داشت ،چسم انداز داشتن امید تو دل ادم میندازه و با اون دید و امیده که از این کار کردن ها خسته نمیشی.این بیست درصدم که اینجا بیان شده صرفا برای ورزش هست که خوب توی بدنسازی یکی از بزرگترین فاکتور ها زمان ریکاوری هست که باعث میشه اون وزنه زدن ها خودش رو نشون بده
سلام. مرسی .. عالی بوددوستان. همین طور پر انرژی به کارتان ادامه دهید..
..
بسیار عالی
Amazing!
همونطور که همه ورزشکارا تاکید دارن منم یک مدت سخت تمرین میکردم ولی تغذیه و استراحت مناسبی نداشتم،هیچی دیگه تا یک هفته دل درد و حالت تهوع و سر درد و سرگیجه تازه بعد که برگشتم پام بخاطر اینکه یک مدت کم تحرک بودم اونقدر درد میکرد نمیتونستم بدوم ولی حالا اعتدال داره برنامم
عالی بود …. فقط یه سوال داشتم
میشه همونطور که گفتین با فکر کردن به اینکه رشد میکنیم میشه از سختی لذت برد ، در ازای کارای سخت به خودمون پاداش بدیم که یه جورایی شرطی بشیم و از سیستم عصبی به نفع خودمون استفاده کنیم ؟
فوق العاده بود با انرژی ادامه بدید ما همچنان مشتاق هستیم
خیلی عالی بود ممنون از آقای محمدی .
این مقاله ی دو قسمتی واقعا عااااالی بود ممنون از تیم سوخت جت
بسيار عالى بود مرسى