12 تکنیک مذاکره برای افزایش حقوق (رئیس تان را قانع کنید حقوق تان را افزایش دهد)
تکنیک های مذاکره برای افزایش حقوق چیست و چطور رئیس تان را قانع کنید حقوقی که میخواهید به شما پرداخت کند
معمولا مذاکره بر سر حقوق دریافتی یکی از چالش برانگیزترین و سخت ترین مذاکرات است و البته؛ امکان قبول طرف مقابل به پرداخت حقوق مورد نظر شما، غیرممکن هم به نظر می رسد…اما واقعا اینطور نیست.
مذاکره یک بازی است و فرقی نمیکند شما با رئیس تان یا با کارمندتان در حال مذاکره هستید. هر دو حالت نیز مذاکره است و برای بهتر بازی کردن این بازی برای بردن آن، باید اصول و قوانین آنرا بدانید.
در مصاحبه های شغلی، معمولا فرد مقاضی شغل تحت فشار است و این فشار میتواند به نفع فرد مصاحبه گر شود مخصوصا زمانی که بحث حقوق به میان می آید. معمولا برای هرکسی مصاحبه شغلی همراه با اضطراب و استرس است (البته طبیعی هم هست) اما زمانی که باید در مورد حقوق دریافتی مورد نظر صحبت کرد، این اضطراب و استرس اگر مدیریت نشوند، به ضرر فرد متقاضی شغل تمام میشوند.
تقریبا تمام رئیس ها و افرادی که در قسمت استخدام نیروهای کاری فعالیت میکنند این نکته را میدانند که کمتر پیش می آید متقاضی شغلی تکنیک های مذاکره را بداند و بخواهد آنها را نیز در این بازی به چالش بکشد، بنابراین اغلب با نهایت قدرت پیش می روند و معمولا هم خواسته خودشان را عملی میکنند…
اما بعد از خواندن این مطلب، شما 12 تکنیک مخصوص مذاکره با رئیس و فرد بالادستی خود، آشنا می شوید و یادمیگیرید در چنین شرایطی چطور مذاکره کنید، چه نکاتی و باید و نباید هایی را رعایت کنید و مهم تر از همه چطور طرف مقابل را قانع کنید که حقوقی که شما میخواهید را دریافت کنید.
معمولا متخصصان و افرادی که واقعا شغلی را دوست دارند، به علت پرداخت کم حقوق آنرا ترک میکنند… آنها شغل را ترک میکنند نه به خاطر اینکه آنرا دوست ندارند، بلکه به خاطر اینکه در مذاکره با رئیس شان نتوانستند برنده شوند. اگر شما نیز در چنین شرایطی قرار دارید و یا میخواهید با رئیس تان وارد مذاکره شوید، این مقاله کمک زیادی به شما خواهد کرد تا هم شغل تان را داشته باشید و هم حقوق مورد نظرتان و هم رئیس تان راضی باشد از اینکه به شما حقوق میدهد و شما برایش کار میکنید.
12 تکنیک مذاکره برای افزایش حقوق
- تا انتهای روند مصاحبه ساکت باشید و حرفی از حقوق درخواستی تان نزنید :
هرچقدر مصاحبه گر بیشتر حرف بزند، شما بیشتر یاد میگیرید. شما باید کاری کنید آنها بیشتر صحبت کنند و صد البته حتی اولین پیشنهاد حقوق درخواستی را نیز آنها اعلام کنند. البته روند مذاکره، آنطور که تصور میکنید قابل کنترل نیست، اما حداقل باید سعی کنید کمترین حد ممکن حرف بزنید و کاری کنید بیشتر مصاحبه گر صحبت کند.
اگر بتوانید پیشنهاد و نظرتان را در مورد حقوق تان را تا آخرین لحظه مصاحبه در خودتان نگه دارید عالی است؛ چون تنها زمانی که آنها متقاعد شده اند که شما را در شرکتشان نگه دارند، شما حق مذاکره کردن دارید.
- 8 استراتژی تخفیف در مذاکره (چطور هرچیزی را که میخواهیم با بهترین قیمت ممکن بخریم؟)
- مانند یک نینجا مذاکره کنید (چطور در خفا، خواسته مان را در مذاکره بدست آوریم؟)
- تکنیک های مذاکره : 11 ترفند ساده اما قدرتمند مذاکره
- تکنیک های مذاکره : 4 حقه کثیف مذاکره [+ روش شناسایی و مقابله با آنها]
سلام مقاله مفید و قابل اجرایی است ممنون
سلام ممنون از حسن نظرتون