بگویید در طول روز چه میخوانید تا آینده تان را پیشگویی کنیم
چطور با يك تغيير كوچك روزانه در مرور سايتها و شبكههاي اجتماعي روزانهمان به موفقيت عظيم برسيم؟
شما عضو چند شبکه اجتماعی هستید؟
بیشتر ما ایرانیها، دستکم عضو دو شبکه اجتماعی اینستاگرام و تلگرام هستیم.
البته در کنارش، کلی سایت را هم روزانه مرور میکنیم.
در صفحات شبکههای اجتماعیمان نیز، عضویت در گروههایی به چشم میخورد. البته اگر مرورگرهای اینترنتیمان را هم چک کنیم، روزانه به تعداد معینی از سایتها و درگاههای مجازی نیز سر میزنیم.
اما نکته اینجاست؛
- آدمی بنده عادت است
- چک کردن مکرر و خواندن اطلاعات کوتاه (و اغلب بی ارزش!) شبکه اجتماعی یک عادت است
- عادت های ما آینده ما را می سازند
بگذارید بحث را سادهتر مطرح کنیم :
اطلاعات و کانالهایی که اطلاعات را از آن طریق دریافت میکنید، هرروز ثابت است؛ شما یک سری کانال تلگرام، وبسایت و … دارید که روزانه به آنها سر میزنید. این، میتواند یک فرصت باشد، یا یک تهدید بزرگ.
حتما میپرسید، چرا؟
همانطور که میدانید، شما قابلیت این را ندارید که از الان آینده تان را بسازید ! پس چه کار میکنید؟
افراد متخصص، به این نتیجه رسیده اند که تنها چیزی که آینده یک نفر را میسازد، افکار، باورها و عادات اوست؛ و این دقیقا تمام آن چیزهایی هستند که شما میتوانید بسازید.
در این مقاله نمیخواهیم بپردازیم به اینکه عادات چطور شکل میگیرند و آینده ما را میسازند؛ در این مقاله میخواهیم بپردازیم فقط به یک عادت ساده، به نظر کم ارزش و پیش پا افتاده که تاثیر باورنکردنی بر روی آینده شما میگذارد !
نیکولاس کار، نویسندهای است که برای نشریاتی چون نیویورکتایمز، والاستریت ژورنال و … مینویسد. او مقالهای عالی درباره آفت اینترنت برای ذهن نوشته است که اطلاعاتی فوقالعاده دارد.
او در بخشی از این مقاله فوقالعادهاش، از قول ماریان ولف، که روانشناس و نویسنده کتاب «پروست و ماهی مرکب: داستان و علم خوانش مغز» است، به زبان خیلی خلاصه و ساده اشاره میکند که:
«ما همان چیزی هستیم که میخوانیم.»
ما عادت کردهایم که اطلاعات و دانستنیهایی را در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مجازی، همهروزه مرور کنیم. این اطلاعات و نوشتهها و متنها، به قول ولف، بیشتر به «بازدهی» و «فوری بودن» توجه دارند.
در همین زمینه، نوشته های زیر را حتما بخوانید :
سلام …..کاملا با شما موافقم نفوذ کلام رو انسان تاثیر شگرفی دارد من این موضوع رو با مطالعه کتاب حکایت دولت فرزانگی فهمیدم ..با کمی تفکر رو همین موضوع میبینیم که مطالب و حرفها چه نفوذی روی انسان میگذارد …
ممنون از مطالب ارزشمندتون
انسان رو عادت هاش شکل میده و شما تو این مقاله به درستی به عادت های درست و غلط اشاره کردید
خیلی جالب بود معمولا ادم ها فکر می کنند چیزهایی رو که تو شبکه هایاجتماعی میخوانند روشون تاثیر نمیذاره
عاااااااااااااااااالی به معنا دقیق کلمه عااااااالی