یک ابزار قدرتمند برای مدیریت زمان : جدول PERT (چطور همیشه زمان اضافه داشته باشیم؟)
یک ابزار قدرتمند برای مدیریت زمان : جدول PERT
چطور همیشه زمان اضافه داشته باشیم؟
آیا همیشه با کمبود وقت مواجه میشوید؟ آیا کاری در دست دارید که باید در زمان مشخصی حتما انجام شود؟ نمیدانید چطور برای کارهایتان برنامه ریزی کنید؟ جدول PERT دقیقا همان چیزیست که یکبار برای همیشه نیاز شما را برطرف میکند.
امروزه مدیران ارشد شرکت های برتر، کارآفرینان جوان و حرفه ای و تقریبا تمام افراد موفق دنیا، که به خوبی با ارزش زمان و اهمیت آن پی برده اند از این ابزار قدرتمند یعنی جدول Pert استفاده میکنند تا یک برای اهدافشان یک برنامه مفید همراه با زمان بندی دقیق بنویسند. پس چرا شما هم از آن استفاده نکنید؟
جدول PERT یک ابزار فوق العاده قدرتمند ،کاربردی اما به شدت ساده است که میتوانید در عرض چند دقیقه آنرا یاد بگیرید، اما ساعت ها، روزها، ماه ها و حتی سال ها در راه رسیدن به اهدافتان صرفه جویی کنید. اگر هدفی دارید و درحال پیمودن مسیرتان به سمت هدفتان هستید، جدول PERT چیزیست که نیاز خواهید داشت.
جدول PERT دقیقا چیست؟
زمانی که یک نقشه راه دارید، یک مسیر مشخص شده، یک سری وظایف، اهداف و امورات مشخص؛ یعنی یک جدول PERT دارید. جدول PERT به شما یک تصویر بزرگتر از نقشه راه هدف تان میدهد. تکنیک استفاده از جدول PERT یکی از قسمت های جداناپذیر مدیریت شرکت های برتر دنیاست.
جدول PERT به شما اجازه میدهد، از راه آسان تر، موثر تر و مفیدتر همراه با لذت بیشتر از پیمودن راه به هدفتان برسید. زیرا شما با جدول PERT فقط یک راه به سمت هدف تان نخواهید داشت، بلکه انواع راه های مختلفی را که به هدفتان ختم خواهد شد را در نظر خواهید داشت.
چطور از جدول PERT استفاده کنیم؟
اساس جدول PERT از انتها به ابتدا است. شما ابتدا هدفی (انتهای مسیر) را تشریح میکنید، جزئیات آنرا در نظر میگیرید و لیست کارهایی که قرار است برای رسیدن به اهدافتان از جایی که هستید به جایی که باید باشید؛ انجام دهید را مینویسید.
سلام سپاس از مقالات.کاش یک مثال هم میزاشتین،برای من اصلا عکس باز نشد
سلام ..خداقوت وممنون از مقاله مفیدتون
اگه درست فهمیده باشم این جدول به نوعی به ما نشون میده که برا رسیدن به هدف اصلی و نهایی میتونیم از چند مسیر استفاده کنیم یعنی در مسیر رسیدن به هدف انعطاف پذیر باشیم،ارقام بین حروف نشان دهنده واحد زمان باشه (مثلا 4 روز،4 هفته،4ماه یا سال )
فکرکنم اینو اقای بریان تریسی به نوعی دیگه تو کتابهاش توصیه کرده
خواهشا یه مثال بذارید که ی کم واضح تر بشه…..با سپاس فراوان
گیج کننده بود ! ولی ترجیح میدم مسیر مستقیم رو ادامه بدم :دی
سلام
ممنون از مطلب مفیدتون.
اما کمی مبهمه. لطفا توضیح بدید در مورد اعدا مثلا 6 با 12 و 4 چه فرقی دارد . چرا 6 چندبار تکرار شده. مثال بیشتر ادم را گیج می کنه
این خیلی ناقص بود. لطفا توضیح کاملتر بزارید. مثال واضح نیست. توضیحات ناقص هستند.
دوست عزیز توضیحات کامل جدول PERT مربوط به رشته های تخصصی مهندسی صنایع میشود، ما در این مقاله قصد داشتیم برای استفاده شخصی برای اهداف فردی رو فقط پوشش بدیم تا بحث تخصصی نباشه