شش کلید طلایی برنامه ریزی روزانه به روش میلیونرها
برای اینکه روزهای پولسازی داشته باشید...
احتمالا بارها تلاش کرده اید که بهترین برنامه روزانه تان را بنویسید؛ مثلا کاغذ و قلمی در دست گرفتید و شروع به نوشتن کرده اید :
- از ساعت ۸ تا 8:30 در راه برای رسیدن به سر کار
- از ساعت 8:30 تا 2:30 سرکار
- از ساعت 2:30 تا ۳ نهار
- و …
ولی پس از اجرای برنامه متوجه شده اید که به جای این که از ساعت 8:30 تا 2:30 سر کار باشید تا ساعت 4 مشغول به کار بودید وقتی که برای نهار در نظر گرفته اید به کلی جابه جا شده و دیگر رمقی برای ادامه برنامه باقی نمانده !
به همین دلیل از برنامه ریزی ناامید می شوید و دیگر دل به برنامه ریزی و انجام کار ها نمی بندید، ولی صبر کنید ! ما امروز یک سیستم طلایی برنامه ریزی را به شما پیشنهاد میکنیم، سیستمی که با آن می توانید به تمام کار های خود برسید و شب با رضایت کامل از عملکردتان سر روی بالش بگذارید.
سیستم طلایی ما شش کلید دارد که با استفاده از آنها می توانید حتی کوه را نیز جا به جا کنید.
سیستم طلایی برنامه ریزی روزانه
چطور عمل میکند؟
کلید اول) مهمترین چیز اهداف تان و مهم ترین کس خودتان هستید
نباید روزتان را برای رساندن دیگران به اهدافشان تلف کنید، اهداف شما مهترین معیار برای برنامه ریزی روزانه تان هستند که باید با تمرکز به روی اهداف تان، برنامه روزانه خود را بچینید.
به عنوان مثال اگر دوستی از شما برای همراهی ایشان، در خرید چند دست لباس دعوت به عمل آورد در حالی که می دانید او نیازی به حضور شما در این خرید ندارد به ایشان یک نه بزرگ بگویید ولو این که ناراحت شوند !
یادتان باشد مهمترین چیز اهداف شماست
کلید دوم) همخوانی اهداف روزانه با اهداف بلند مدت
هدف روزانه شما نباید رفتن به سینما یا یادگرفتن بازی با پاسور باشد، باید در ذهن داشته باشید هدف بلند مدت شما چیست؟
- آیا تاسیس یک کمپانی بزرگ است ؟
- یا تبدیل شدن به یک موسیقیدان بزرگ؟
- یا حتی ورود به دانشگاه معتبر؟
باید هدف روزانه شما از هدف بلند مدت تان برداشت شده باشد.
اگر میخواهید به دانشگاه بروید هدف روزانه تان باید درسی باشد باید انتخاب کنید چه کاری به رسیدن به هدف بلند مدت تان کمک تان میکند و آنرا در صدر لیست برنامه روزانه قرار دهید.
کلید سوم) کارهای کوچک را حذف و لیست خود را کوتاه کنید
رفتن به حمام، خوردن ناهار، چک کردن ایمیل و… اینها اهداف ما نیستند؛ پس ارزش نوشته شدن در برنامه روزانه ما را ندارند باید این کار ها پس از رسیدن به هدف روزانه تان انجام دهید.
اگر هنوز به هدف روزانه تان نرسیده اید از انجام این کار های کوچک صرف نظر کنید.
کلید چهارم) از اثر مرکب در برنامه ریزی خود استفاده کنید
باید در بلند مدت به اهدافتان برسید نه یک شبه؛ پس اگر نمیتوانید یک شبه موسیقیدان یا کارآفرین شوید، باید حتما هر روز به اهداف روزانه تان برسید تا در آخر و پس از مدتی تبدیل به موسیقیدان یا کارآفرین شوید.
با فشار آوردن به خودتان فقط خسته خواهید شد و به اهداف هم نمی رسید.
همیشه در نظر داشته باشید اهداف روزانه شما قسمتی از اهداف بزرگ تان را کامل میکنند و هر روز کمی به اهداف تان نزدیک تر میشوید.
کلید پنجم) در برنامه ریزی ساعت را فراموش کنید
نباید با تکیه بر ساعت و دقیقه برنامه ریزی کنید چون نمی دانید در طول روز چه چیزی پیشِ روی شماست؛
شاید در ترافیک گیر کنید یا اتفاق ناخواسته دیگری رخ بدهد.
پس نباید روی دقایق و ثانیه ها تمرکز کنید، بلکه باید روی هدف متمرکز باشید اگر روی هدف کار کنید خودتان وقت بیشتری برای رسیدن به آن اختصاص خواهید داد.
کلید ششم) در رسیدن به اهدافتان جدی باشید
کلید طلایی رسیدن به هدف جدی بودن و کلید طلایی جدی بودن داشتن علاقه و انگیزه است.
می توانید با اصل پاداش یا تخیل، انگیزه و علاقه را ایجاد کنید ولی اگر به کاری هیچ علاقه ای دارید و در اصطلاح فکر می کنید برای آن ساخته نشده اید به سمتش نروید و هدف دیگری را در نظر بگیرید.
در پایان از خود بپرسید این کارهایی که انجام می دهم مرا چقدر به اهدافم نزدیک می کند؟
اگر جوابتان هیچ است پیشنهاد میکنیم انجام آن کار هارا متوقف کنید.
در آخر؛
بهتر است دفتری به نام دفتر اهداف روزانه داشته باشید تا هم اهداف خود را برای هر روز در آن یادداشت کنید و هم بتوانید در پایان روز ببینید که آیا به اهداف روزانه خود رسیده اید یا نه؛ به یاد داشته باشید هر شش کلید طلایی را برای برنامه ریزی خود استفاده کنید تا بتوانید در کوتاه مدت و بلند مدت به موفقیت برسید.
در همین زمینه، نوشته های زیر را حتما بخوانید :
مطلبتون خیلی خوب بود ممنون استفاده کردم ، واقعیت اینکه که در مدتی که برای کنکور درس خوندم از برنامه ریزی های مختلفی استفاده کردم از برنامه ریزی کنکوری که شما گذاشتین هم خوشم اومد و برای من مفید بود این مطلب هم راجع به برنامه ریزی برای کنکور برای من مفید بود
دمت گرم
عالی بود حداقل متن ها با چیزی که توی ذهن بنده هم بود همخوانی داشت مخصوصا اون قسمتی که ساعت تعیین نکنیم برای انجام یه فعالیت پایدار باشید کاش یه سایت بود که تجربیات شغل هر فرد و باید نباید های هر شغلی توش ذکر میشد که کسایی که میخوان وارد شن از روی اون دستور العمل کار رو انجام میدادن تا زودتر به سود دهی برسن
سلام دوست خوبم
اگر قراره کاری رو شروع کنید، پیشنهاد میکنم حتما فرد مورد اعتمادی رو پیدا کنید که در همون حوزه فعالیت میکنه تا بتونین باهاش مشورت کنید و مثل مربی تون باشه.
سلام. کلید سوم و پنجم عالی بودن در عین سادگی بشدت نیاز داشتم یکی بهم بگه. خیلی خیلی ممنونم
سلام و ادب
بنظرم بزرگترین هدف ، انسان شدن و انسان ماندنه
شغل یکی از از اهداف بلند مدته
اهداف ارزشمند دیگری هم هست
ACT نظریه ای در روان درمانی است که هشت یا نه تا ارزش رو برای انسان سالم نام می بره
مثلا رابطه ی سالم
هنر
ورزش
سلامتی
تحصیل
اهداف خانوادگی و اجتماعی و حتی جهانی
و….
امیدوارم موفق باشیم!!!
بهترین نوع برنامه ریزی که بنده به شخصه دارم و فکر میکنم درست باشد و البته این مقاله تکمیل کننده آن است :
چند نوع برنامه ریزی :
برنامه ریزی سالانه : در این برنامه ریزی اهداف بزرگی که قرار است تا سال دیگر به آن برسیم را به ماه برنامه ریزی میکنیم یعنی چی ؟
یعنی یک هدف ما از چندین مرحله تشکیلی میشود که برای هر مرحله ، یک ماه را در نظر خواهیم گرفت یا هر هدف یک ماه زمان نیاز دارد .
برنامه ریزی ماهانه :یکسری از هدف ها موقت و کوچک تر هستند یا جز مجموعه از مرحله های رسیدن به تکامل اهداف سالانه تان هستند که ما برای آن ها میتوانیم به هفته برنامه ریزی کنیم و هر مرحله در هر هفته را مشخص کنیم
برنامه ریزی هفتگی : یکسری از اهداف هم هفتگی هستند .مثلا من میخوام این هفته فلان کتاب را بخوانم .که این نوع برنامه ریزی ها و اهداف یک هفته ای زیاد استفاده میشود و در اهداف هفتگی که معمولا برای کار های کوچک و یا اغلب بزرگ به کار می رود برای روز های هفته که 7 روز میباشد برنامه ریزی میکنیم و برای هر روز هدف تعیین میکنیم و در روز انجام میدهیم و یا هدف مشخصی برای هفته خود داریم و از روز قبل برای شروع فردای روز دیگر هدف تعیین میکنیم و مطابق با برنامه انجام میدهیم.
و در آخر :
همانطور که در اول این مقاله ذکر شده از ساعت دادن به کار هاتون خودداری بکنید و (از ..تا…) تعیین نکنید چون در صورتی که انجام ندید احساس ناراحتی و در آینده لطمه به اعتماد به نفس خودتون میشه
اهداف سال .ماه . هفته . روز خودتون را بنویسید و به اون ها اولویت بدید و بر حسب اولویت انجامش بدید اینکه شما همه کارهاتون را به صورت فشرده و سریع انجام بدید درست نیست باید به خودتان زمان بدید و هر کار را کامل و درست انجام بدید که این خودش خیلی تاثیر گذار بر اعتماد بنفس شما هست
برای هر اهدافتون ساعت تعیین کنید تا موظف باشید حداقل زمان را اختصاص دهید در صورتی که قرار بر گذاشتن زمان بیشتر برای یک هدف شد باید حواستون به دیگر اهداف و ساعت هایی که تعیین کردید باشد
**موفق باشید**
سلام.همیشه مطالبتون مفید بوده.سپاسگزارم
اولویت بندی اهداف رو ننوشتید
دم شما گرم خداقوت
خیلی عالی بود پیشنهاد میکنم مقالات مربوط به ترامپ رو هم بخونید بسیار مفیده یادتون باشه ترامپ تاجر رو همه دوست دارند نگاهی بهش بندازید مفیده
سلام مطالبتون بسیار مفید هست.
مخصوصا این مطلب برنامه ریزی، واسه بچه های کنکوری خیلی کمک کننده هست.
مشکلی نیست اینو واسه بچه هایی که کنکور دارن بفرستیم ؟
یعنی شما راضی هستید؟
با سلام و تشکر از حسن توجه شما؛ دوست عزیز میتوانید مطالب رایگان وبسایت را با ذکر منبع کپی کنید. با آرزوی موفقیت کنکوری های عزیز 🙂