به کمک این سه تکنیک‌ میتوانید عملکرد مغزتان را 10 برابر کنید

کشف شده توسط استیو کاتلر...

در جریان باشید، که قرار است ‘در جریان‘ باشید…

«در جریان» بودن همان سطح فکری است که در آن حالت ،مغهز شما بهترین و بهره‌ورترین عملکردش را دارد.

اگر کارآفرین هستید احتمالا در کسب و کارتان کارمندانی دارید که عملکر آنها در کار شما به شدت تاثیر گذار است؛ از همه مهم تر شما و شرایط ذهنی شما بیشترین تاثیر را برای بهبود سیستم و عملکرد کسب و کارتان دارد. شما برای اینکه عملکرد مغزتان را بالا ببرید باید تغییراتی در نوع مواد و واکنش های شیمیایی مغزتان اعمال کنید(!)

خب نترسید… !
قرار نیست شوک الکتریکی، مواد شیمیایی و یا عمل جراحی انجام بدید.
شما فقط نیاز به یک محیط خوب دارید تا ذهن شما را تشویق کند پیوسته در شرایط موفق با عملکرد بالا باقی بماند (چیزی که قرار است به شما در این مقاله بگویم)

استیو کاتلر نویسنده کتاب پرفروش «ظهور ابرانسان: چطور به صورت علمی بهترین عملکردمان را داشته باشیم» تمام آنچه را که در زندگی لازم دارید تا شرایط ذهنی تان و کارایی مغزتان در بهترین حالت و عملکرد قرار بگیرد را در کتابش شرح داده.

کاتلر معتقد است ذهن شما باید «در جریان» یا In Flow باشد تا بتوانید بهترین تصمیم ها را بگیرید و بهترین عملکرد را ناخودآگاه داشته باشید.

طوری که تمام حواس شما متمرکز بر کارتان است؛ گویی مهم ترین کاری است که باید انجام دهید.

برای اینکه ذهن شما «در جریان» باشد باید سِیلی از 5 ماده شیمیایی به درون مغزتان راه یابد تا تمرکزتان افزایش یاد، احساس درد و خستگی تان کمتر شود، دیدتان بهتر شود و احساس خوبی داشته باشید.

اما این مواد شیمیایی را نمیتوانید با نوشیدن یک نوشیدنی انرژی‌زا و یا خوردن قرص و دارو بدست آورید بلکه تماما بستگی به محیط روانی، افرادی که با آنها در معاشرت هستید، میزان نیاز به خلاقیت و مهم تر از همه اهدافتان دارد.

کاتلر آزمایشی انجام داد و آنرا در مجله Harvard Business Review منتشر کرد.

او راه های افزایش کارایی مغزی را که کشف کرده بود در 20 شرکت مختلف آزمایش کرد و چنین نتیجه گرفت :

اگر با استفاده از این روش ها تنها 20% عملکرد مغز بهتر شود،
سودآوری شرکت ها و کسب و کار ها تا 50% افزایش می یابد !

اما چطور عملکرد مغزمان را افزایش دهیم؟

کافیست به تصویه‌های استیو کاتلر که در زیر شرح داده شده عمل کنید :

» تکنیک اول: پیامد ها را خلق کنید

یکی از اهداف پدیده «در جریان» بودن، ایجاد پیامدهای شدید است.
کاتلر ایده اش را چنین توضیح میدهد : “جریان” بدنبال تمرکز است و پیامدهای کاری که میکنیم معمولا بیشترینِ سهم تصاحب توجه‌مان را دارد.

برای مثال : ورزشکاران ورزش های خطرناک برای این در شرایط خاص که کمتر فرصت فکر کردن دارد، اما به طرز عجیبی از بهترین عملکرد مغزشان استفاده میکنند این است که ریسک کردن آنها باعث میشود مغز آنها به صورت ناخودآگاه تمام توجه اش را بدنبال پیامدهای کاری که میکنند سوق دهد.

در محل کار، ریسک‌ها میتوانند از دسته فکری، خلاقیتی، اجتماعی و یا احساسی باشند.

برای مثال در کسب و کارها رهبران بیشتر درگیر ریسک های احساسی هستند و این ریسک کردن باعث میشود تمام توجه مغزشان ناخودآگاه به سمت پیامدهای آن ریسک معطوف شود و اینگونه است که رهبری که بیشتری ریسک ها را انجام میدهد از بهترین عملکرد مغزش نسبت به افراد دیگر در کسب و کار استفاده میکند.

و البته کارمندانی که سطح عملکرد ضعیفی دارند به علت نداشتن فضا برای ریسک کردن است؛
به عبارتی دیگر کارمندانی که کمتر فضای خطا کردن دارند معمولا ریسک نمی کنند و در نتیجه از حداکثر کارایی مغزشان نیز استفاده نمیکنند.

امکان شکست خوردن یکی از موهبت هایی است که باعث افزایش عملکرد مغزتان میشود؛ البته اگر ریسک ها سنجیده شده باشند.

 

» تکنیک دوم: تعادلی بین خستگی و اضطراب ایجاد کنید

یکی از مقیاس های روانشناسی نسبت چالش/مهارت است. توجه معمولا معطوف به فعالیتی و چالشی میشود که ارتباط نزدیکی با مهارت هایتان دارد. اگر چالش بزرگی باشد، ترس باعث میشود توجه بیشتری معطوف آن شود؛ (توصیه میکنم مقاله «30 روز وقت بگذارید و این کارها را انجام دهید تا شگفت انگیز شوید» را حتما مطالعه کنید)

اگر چالش به شدت آسان باشد کمتر به آن توجه میکنیم.

“جریان” هنگام پدیدار شدن یک تعادلی در بین دو نقطه احساسی خستگی و اضطراب پدیدار میشود؛ زمانی که چالش آنقدر سخت است که باعث میشود خسته و مضطرب باشیم اما آنرا حل کنیم و آنقدر سخت و شدید نیست که باعث شود زیر بار چالش له شویم.

یک مثال بارز این تعادل شب قبل امتحان است ! اکثرا عملکرد مغزی ما در شب قبل امتحان به وجود خستگی فکری به‌علاوه اضطراب امتحان روز بعد بهتر از چند روز قبل ما میشود.

برای اینکه بتوانید از این “جریان” استفاده کنید چالش ها باید جدید، متفاوت و همخوان با مهارت هایتان باشد.

 

» تکنیک سوم: هُل بدید

کارمندان شما نیاز دارند پیوسته کسی آنها را هّل بدهد (و البته شما هم) شما باید مقدار کمی بیشتر از توانایی کارمندانتان آنها را با چالش هایی روبرو کنید. اما چالش ها نباید آنقدر زیاد باشند که باعث شوند کارمندان نتوانند آنرا پیش ببرند و از آن رد شود. نباید زیاد ساده هم باشند که کارمندانتان نیاز به انگیزه و شخصی که آنها را هلدهد(مانند رئیس شان) نباشند.

شما و کارمندانتان برای پیشرفت و البته استفاده از بهترین عملکرد مغزتان نباید خیلی راحت با مشکلات دست و پنجه نرم کنید. مشکلات باید واقعا چالش برانگیز باشند.

باید در راهِ حلِ آنها خسته شوید, مضطرب باشید، احتمال خطا داشته باشید و مهم تر از همه خودتان را برای پیشبرد کارتان هل بدید؛ پس یکی از مشخصه های چالش های خوب این است که فرد برای مواجه با آنها احساس راحتی نمیکند و البته نباید دلیل فرار از آن باشد.


در همین زمینه، نوشته‌های زیر را حتما بخوانید :

11 نفر دیدگاه شان را با ما در میان گذاشتید، نفر بعدی شما هستید :
  1. کاربر سوخت جت نی می‌گوید

    سلام
    به نظر من،ما با احساس خوب وناب پایدار به بیشترین حد استفاده از توانایی مغزمون دست پیدا می کنیم
    باید بتونیم ذهنمون رو کنترل کنیم وفقط به نکات مثبت هر قضیه ای نگاه کنیم یا اگه نکته مثبتی نداشت کمتر به بدیها توجه کنیم
    اصل مطلبی که میخوام بگم( لَن شَکَرتُم لِاَزیدَنکم)ماباید بابت میلیونها نعمتی که خدا بهمون داده شکر گذار وخوشحال باشیم،تاکید میکنم خوشحال باشیم که وقتی همیشه خوشحال بودیم شکرتمام نعمتهای خدای عزیز رو به جا آوردیم
    اون موقع اس که نعمتهای دیگه سرازیر میشه تو زندگیمون

  2. کاربر سوخت جت iyan می‌گوید

    مثل هميشه مقاله ات عالي بود ، متشكرم.

  3. کاربر سوخت جت نی می‌گوید

    روی زغال که فشار زیاد بیاید از آن الماس ساخته می شود.
    انسان هرچی سخت کار کند سخت تر می شود.
    مغز انسان هرچه فعالیت بیشتر داشته باشد باهوش تر میشود.

  4. کاربر سوخت جت ضا می‌گوید

    تکنیک سوم:ما که کارمند نداریم پس باید چیکار کنید

  5. کاربر سوخت جت یب می‌گوید

    باسلام وخسته نباشید
    املای بعضی از کلمات به صورت ضایع اشتباه نوشته شده است
    لطفا در انشای متن ها دقت کنید

  6. کاربر سوخت جت ید می‌گوید

    با سلام مطالب بسیار عالی بود اما چنانچه چالشهایی ایجاد میکردید و سولاتی طرح میشد که ذهن رو درگیر میکرد و موضوع رو روشن تر میکرد به بنده مدتی در بورس جهانی مشغول بودم بنظر بنده این کار میتونه بسیار حالتهای فوق رو افزایش بده و یکی از دوستانم هم که مدتی منظور چند سالی به این کار مشغول بود بر این ادعا بود که تغییرات جالبی ذهنی در اون بوجود اومده و حالت های خواصی تو زندگی میتونه بهتر درک کنه موفق باشید

  7. کاربر سوخت جت ند می‌گوید

    مثل همیشه عاااااالی بود

  8. کاربر سوخت جت خک می‌گوید

    به نظرم اگه انسان هرچه که توی شرایط سخت ترقراربگیره میتونه عملکرد بهتری داشته باشه البته منظورم اینه که ادم هرقدرکه توبالاپایین زندگی خصوصامشکلات بجای اینکه مشکلات رو دوربزنه ویاپشیمون بشه ازانجام کاربهتره بامشکلات روبروبشه وراه حل واسش پیداکنه تااینکه هی بگه نمیشه ونمیتونم البته حرف تاعمل خیلی فاصله داره ولی یکم همت واراده فاصله روازبین میبره نیت وفکرکردن دایم به هدف خیلی مهمه ودرکلام اخر اینکه این رسیدن به هدف نیست که اهمیت زیادی داره بلکه این راه رسیدن به هدف هستش که اهمیت داره وشیرینی خواص خودشو باتشکر ازسایتتون

  9. کاربر سوخت جت rich می‌گوید

    نه فعلا امشب اکانت خریدم باید پولشو در بیارم.با تشکر

    1. کاربر سوخت جت ان می‌گوید

      با کی کار داری؟

    2. کاربر سوخت جت Max می‌گوید

      khhhhh

نظرتان را ارسال کنید

دیدگاه تان را با ما در میان بگذارید...

ما به دیدگاه شما احتیاج داریم؛ پس بیایید دیدگاه و نقطه نظرات مان را با همدیگر به اشتراک بگذاریم تا یک اجتماع موفق از افکار برنده با همدیگر بسازیم.

**‌به ازای هر یک دیدگاه سازنده، یک روز اشتراک رایگان پروژه سوخت جت دریافت کنید**